c more

Se här England – USA Live stream och ett speltips inför dagens semifinal i Fotbolls-VM 2/7. England – USA är först ut av semifinalerna som har avspark ikväll klockan 21:00 tisdag 2 juli 2019. Imorgon är det sedan dags för Sverige mot Nederländerna.

England – USA Live Stream

Streama semifinalen England – USA i fotbolls-VM 2019! Tre alternativ finns för att se matchen England – USA som spelas på Parc Olympique Lyonnais i Lyon, Frankrike. Antingen befinner du dig på läktarplats och ser matchen live. Har du inte den möjligheten, vilket de flesta av oss inte har, kan du istället se matchen på antingen tv-kanalen TV4 eller välja det enligt oss bästa sättet och titta på mötet England – USA via live stream i mobil, padda eller dator hos C More här.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips England – USA 2/7

Nervkittlande förutsättningar har vi inför VM-semifinalen mellan England och USA. Det har blossat upp ett ordkrig mellan länderna efter att USA varit och rekat Englands boendeplats i syfte att förbereda ett eventuellt boende där vid spel i en kommande VM-final. Detta har retat upp den engelska sidan och bara spätt på psykningarna mot varandra.

Rent sportsligt har bägge landslagen imponerat stort hittills under fotbolls-VM. Att USA skulle prestera fotboll i världsklass hade vi mer eller mindre räknat med men att engelskorna skulle vara så pass bra som de är har överraskat många. Idel segrar har det blivit för båda två. England har bara släppt in ett enda mål och gjort totalt elva mål på sina motståndare. USA har stått för tjugotvå strutar framåt och släppt in två bakåt.

VM-tipset 2/7: Båda lagen gör mål till oddset 1.96 @ Unibet.