c more

VM feber råder, se på Sverige – Holland Live Stream (Sverige – Nederländerna live stream) i damernas fotbolls-VM semifinal idag onsdag 3 juli 2019 och häng gärna med vårt spel inför matchen som vi tipsar om här nedanför. Lillördagsmatchen Sverige – Holland har avspark 21:00 och kan som sagt var streamas live i alla dina skärmar. På med era Sverige tröjor för nu ska det avgöras om vi får se blågula tjejer möta USA i VM-finalen på söndag!

Sverige – Holland Live Stream

Man behöver inte vara fotbollsnörd för att vilja streama Sverige – Holland i dagens gastkramande och spänningsfyllda semifinal i fotbolls-VM 2019! Vill du göra som nästan hela svenska folket idag och titta på Sverige – Nederländerna har du ett fåtal alternativ att välja mellan. Självklart är det roligast för dig som har nöjet att närvara på Parc Olympique Lyonnais i Lyon ikväll och se matchen Sverige – Holland på plats i Frankrike. Men för oss andra som inte har den möjligheten är det skärmen som gäller en onsdagsafton som denna. Antingen slår du på tv-kanalen TV4 ifall du har en tv-skärm i närheten, i annat fall kan du som väl är se semifinalmötet Sverige – Holland via live stream i mobil, padda eller dator hos C More här.

SE MATCHEN HÄR >>

Streama Sverige – Holland live överallt

Det spelar ingen roll var du befinner dig när du ska streama Sverige – Holland live eftersom det räcker med att du har täckning i mobilen eller någon av dina andra enheter. Du kan med andra ord se på Sverige – Holland live stream i hela Sverige och övriga EU-länder vilket innebär att att du inte missar årets fotbollshöjdpunkt oavsett om du idag befinner dig på semester i Sverige eller utomlands. Kanske är du på tjänsteresa, sitter i en husvagn, sommarstuga, som passagerare i en bil eller buss? Det spelar ingen roll, fram med mobilen och börja streama Sverige – Holland Live nu!

SE MATCHEN NU >>

Inför Sverige – Holland 3 juli 2019

Gränslöst kul är det att Sveriges damer lyckades slå Tyskland i kvartsfinalen häromdagen med 2-1. Även om förhoppningen om ett svenskt avancemang fanns så var det nog ändå få som verkligen trodde det skulle gå vägen. Tyskorna har ju så många gånger förut beseglat svenskornas öde i stora fotbollsmästerskap tidigare. Nu var det äntligen Sverige som drog det längsta strået. Men vilken nervpers det blev!

Svensk vändning i världsklass

Tyskland tog ledningen oroväckande tidigt i matchen när Lina Magull gjorde mål i den 16:e spelminuten. I det ögonblicket sänktes den blågula förhoppningen till närapå uppgivenhet. Bollen är dock rund och all kan hända som det så klichéartat heter. Och i det här fallet var det precis så. Sverige kom igen, och det med besked. Sofia Jakobsson rann igenom efter en snabb svensk omställning och kunde rulla in bollen i mål bakom den tyska målvakten i den 48:e matchminuten. Det var för övrigt tyskornas allra första baklängesmål detta fotboll-VM. När sedan Stina Blackstenius sköt ledningsmålet 2-1 för Sverige visste jublet inga gränser. Efter låååånga slutminuter av matchen blåste äntligen domaren i pipan och matchen slutade med svensk seger.

Nederländskorna obesegrade hittills

Ingen lätt motståndare väntar Sverige när Nederländerna idag ställer sig på den andra planhalvan för semifinal-avspark. Holländskorna är obesegrade än så länge i detta VM och slog ut sensationellt starka Italien i kvarten med 2-0. Något som Sverige verkligen får se upp med är Hollands bästa vapen i fasta lägen. Bägge de holländska målen mot Italien kom till genom frisparkar en bra bit utanför motståndarens straffområde. Båda gångerna var det mittfältaren och frisparksspecialisten Sherida Spitse som slog precisa inlägg till nickande medspelare.

Tidigare matcher SVE-HOL

Sverige har inte mött Holland på flera år och när de senast mötte varandra så var det nederländskorna som gick segrande ur fotbollsbataljen. 2-0 till Holland slutade kvartsfinalen i fotbolls-EM 2017 som därmed skickade hem svenskorna ifrån det mästerskapet den gången. Det var fyra matcher och fyra år sedan sist som Sveriges damer besegrade Hollands dito i en landskamp och då var det vänskapsmatch som gällde.

2017-07-29 Holland – Sverige 2 : 0 (Fotbolls-EM)
2017-03-06 Sverige – Holland 0 : 1 (Algarve Cup)
2016-03-09 Holland – Sverige 1 : 1 (Olympiska spelen)
2015-05-30 Sverige – Holland 2 : 1 (Träningslandskamp)
2012-09-15 Sverige – Holland 2 : 1 (Träningslandskamp)

Speltips Sverige – Holland 3/7

När detta speltips skrivs är det bara timmar kvar innan semifinalen Sverige – Holland ska sparkas igång kl. 21:00. Tyvärr för svensk del så missar Sveriges vänsteranfallare Fridolina Rolfö matchen på grund av för många gula kort i tidigare matcher. Rolfö har varit en av Sveriges absolut bästa spelare under VM såhär långt och är förstås ett tungt avbräck. Trots det så litar vi på att Peter Gerhardsson gör rätt val av ersättare till henne i dagens startelva.

Undvika frisparkslägen mot oss

Förväntningen vi har inför matchen är att det blir en lika tuff och fysiskt ansträngande match som i Sveriges kvartsfinalmatch mot Tyskland. Holland har som vi tidigare poängterat sin största styrka i fasta situationer och kan vi bara undvika att åka på sådana i farliga frisparkslägen ska Sverige ändå ha en relativt god chans att ta sig till VM-final tycker vi på Svenskt Spel.

Varsitt mål är mycket troligt

Sannolikheten för en jämn match, som mycket väl kan gå till förlängning och eventuellt straffar, är ganska stor enligt oss. Vi tror att båda lagen kommer göra åtminstone varsitt mål under ordinarie tid. Eftersom oddset för ett BLGM-spel i matchen är rätt bra så sätter vi vårt bet på just detta.

VM-tipset 3/7: Bägge lagen gör mål i VM-matchen Sverige – Holland. Odds 1.95 @ ComeOn.

Vad än gör, missa nu inte den fina möjligheten att se på Sverige – Holland live stream idag!