Tennis: Spela odds på Wimbledon 2019 från måndag 1 juli 2019 till söndag 14 juli. Tennismatcherna i Wimbledonmästerskapen 2019 spelas som vanligt på superfina gräsplaner i London, Storbritannien. Du kan betta live odds under alla matcherna vilket är mycket spännande och underhållande när man kan både se och spela på matcherna samtidigt. Bli en vinnare du också!

Betta på Tennis Live

Det bästa du kan göra för att få den ultimata spel- och underhållningsupplevelsen under Wimbledon 2019 är att titta på matcherna samtidigt som du spelar odds live under matchernas gång. Bet365 erbjuder i särklass det största livebetting utbudet under tennismatcherna i Wimbledon och de kallar sin liveodds-tjänst för Live-In-Play.

Bet365 har massor av live-odds marknader att betta på såsom exempelvis vem som vinner matchen, nästa boll, nästa game, detta set, flest antal games, handikappspel, game to deuce, få breakboll emot sig, och så vidare…

TILL BET365 NU >>

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang till din PC varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

Speltips Wimbledon 2019

Novak Djokovic är storfavorit att vinna Wimbledon 2019 som den nuvarande världsetta han är och med den form han befinner sig i. Djokovic vann Wimbledon i fjol och nyligen vann han Grand Slam turneringen Australian Open. Men en som gärna utmanar honom om segern i Wimbledon är världstrean Roger Federer som är ute efter sin nionde Wimbledontitel. Vi vet att även Federer är i fin form och kan mycket väl rå på världsettan Novak Djokovic. Vi spelar därför Federer som vinnare av Wimbledonmästerskapen 2019 till oddset 3.75 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-07-04 kl. 09:44 men kan komma att ändras. GamblingTherapy.org. 18+

Wimbledon torsdag 4 juli 2019

12:00 Steve Johnson (USA) – Alex De Minaur (Australien)
12:00 John Millman (Australien) – Laslo Djere (Serbien)
12:00 Sam Querrey (USA) – Andrey Rublev (Ryssland)
12:00 Jan-Lennard Struff (Tyskland) – Taylor Harry Fritz (USA)
13:30 Marin Cilic (Kroatien) – Joao Sousa (Portugal)
13:30 Daniel Evans (Storbritannien) – Nikoloz Basilashvili (Georgien)
13:30 Mikhail Kukushkin (Kazakstan) – John Isner (USA)
14:00 Kei Nishikori (Japan) – Cameron Norrie (Storbritannien)
15:00 Ricardas Berankis (Litauen) – Jo-Wilfried Tsonga (Frankrike)
15:30 Jay Clarke (Storbritannien) – Roger Federer (Schweiz)
15:30 Marton Fucsovics (Ungern) – Fabio Fognini (Italien)
15:30 Lucas Pouille (Frankrike) – Gregoire Barrere (Frankrike)
15:30 Gilles Simon (Frankrike) – Tennys Sandgren (USA)
17:00 Matteo Berrettini (Italien) – Marcos Baghdatis (Cypern)
17:00 Dominik Koepfer (Tyskland) – Diego Sebastian Schwartzman (Argentina)
17:30 Nick Kyrgios (Australien) – Rafael Nadal (Spanien)