c more

Brasilien – Peru Live Stream Copa América Final 2019

Streama finalen i fotbolls-VM 2019 live mellan USA och Holland (USA – Nederländerna Live stream) söndag 7 juli. Något ledsamt är inte Sverige ett av lagen i årets Fotbolls-VM Final 2019 även om såklart gläds något enormt åt att Sverige igår besegrade England och knep ett fantastiskt brons. Vi får nöja oss med att se på USA – Holland Live stream 7/7 och och tippa på densamma vilket ändå inte är fy skam. USA har både inför VM och under hela mästerskapet varit den största guldfavoriten. Holland, som ju spelade bort Sverige från finalmatchen, går dock inte av för hackor utan kan mycket väl ge USA en match om guldet idag. Matchstart 17:00!

Fotbolls-VM Final Live Stream

Lätt som en plätt är det att se på fotbolls-VM live stream 2019. Har du en tv-apparat i närheten så är det TV4 som gäller, men har du inte det så får du lov att streama VM-finalen live istället på C More. Och inte är det så illa pinkat eftersom du kan streama USA – Holland överallt i hela Sverige samt till och med i alla övriga EU-länder vilket förstås är perfekt för dig som befinner sig utomlands på semester eller i jobbet. Dessutom funkar live streaming i alla dina skärmenheter såsom mobilen, surfplattan och datorn.

SE MATCHEN HÄR >>

Speltips USA – Holland 7/7

På ett sätt har vi en logisk final med två landslag som vunnit alla sina matcher under fotbolls-VM fram till finalen. Både USA och Holland spelade sig först igenom gruppspelets tre matcher utan förlust och vann sina respektive grupper. I slutspelet har bägge två tagit sig vidare från varje utslagningsmatch med liten marginal, oftast med uddamålsseger som resultat. Bland annat fick Sverige känna på en jobbig sorti från guldstriden i och med semifinalförlusten mot Holland på övertid. Skönt då att svenskorna spelade hem bronset som lite plåster på såren.

Tippar på flera mål

När det gäller dagens VM-final USA – Nederländerna så tror vi att det blir ett gäng mål precis som i Sveriges bronsmatch mot England igår. Vi tror att USA går för fullt framåt från start och vill nog väldigt gärna vinna under ordinarie tid för att slippa ett ovisst övertidsspel och eventuella straffar. Detta kommer leda till fina kontringslägen för holländskorna där vi inte blir förvånade om något av dem resulterar i mål. Att USA gör mål råder ingen tvekan om.

VM-final tipset 7/7: Över 2.5 mål i finalmatchen USA – Holland till oddset 1.87 @ Betfair.