Speltips inför Elfsborg – Helsingborg 8/7: Ska det bli andra raka allsvenska vinsten för Henrik Larsson som comebackande tränare i Helsingborgs IF? Streama Elfsborg – Helsingborg live med matchstart kl. 19:00 måndag 8 juli 2019 och livebetta gärna under matchens gång.

Elfsborg – Helsingborg Live Stream

Streama alla de allsvenska matcherna, inklusive Elfsborg – Helsingborg live stream, på C More. Live streaming är ett snabbt och enkelt sätt att kunna se sitt favoritlag i vilken skärmenhet du än föredrar såsom mobilen, datorn, paddan eller tv’n i hög HD kvalitet. Se på matchen Elfsborg – Helsingborg utan att behöva oroa dig för att du inte har en TV i närheten.

Till C MORE här –>>>

Speltips Elfsborg – Helsingborg 8/7

Vilken skön comeback Henke Larsson fick när han premiärklädd i HIF’s tränarroll för andra gången under tränarkarriären kunde konstatera att det blev Helsingborgsseger 0-1 i svåra bortamatchen mot Örebro. Nu återstår att se om Henkes succé i hans nygamla premiärdebut kan följas upp med ännu en seger idag borta mot ligaåttan Elfsborg.

Ingen målkavalkad förväntas

Helsingborgs IF ligger för närvarande på en trettonde plats och behöver varenda poäng man kan få för att undvika nedflyttningsdramatik. Just nu kan det vara rätt tidpunkt för Helsingborg att möta Elfsborg då boråsarna fick en tung start efter sommaruppehållet i och med en 2-1 förlust mot nästjumbon Falkenberg den 29:e juni. Därmed fortsatte kräftgången för Elfsborgs del efter vårens avslutning med tre raka matcher utan vinst och endast ett mål producerat totalt under dessa matcher. Men som hemmalag är Elfsborg obesegrade så här långt under säsongen så lätta poäng att hämta hem blir det definitivt inte för gästerna.

Tipset Allsvenskan 8 juli

Får vi uppleva något fattigt i kvällens match Elfsborg – Helsingborg så lär det bli målskörden. Totalt under 2.5 mål spelas inför Elfsborg – Helsingborg idag till oddset 1.95 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-07-08 kl. 11:02 men kan komma att ändras.

Måndagens fotboll 8 juli 2019

Afrikanska mästerskapen
18:00 Mali – Elfenbenskusten
21:00 Ghana – Tunisien
LäsAfrikanska Mästerskapen Live Stream

Allsvenskan
19:00 AFC Eskilstuna – Djurgården
19:00 Elfsborg – Helsingborg
LäsAllsvenskan Live Stream