Wimbledon tennisen har idag onsdag 10/7 kommit fram till kvartsfinalerna och vi har de tre största profilerna kvar i tennisturneringen i världsettan Novak Djokovic, världstvåan Rafael Nadal och världstrean Roger Federer. Men även världssjuan Kei Nishikori är med i matchen.

Wimbledon tennis onsdag 10 juli 2019

14:00 Novak Djokovic (Serbien) – David Goffin (Belgien)
14:00 Kei Nishikori (Japan) – Roger Federer (Schweiz)
14:00 Guido Pella (Argentina) – Roberto Bautista-Agut (Spanien)
14:00 Sam Querrey (USA) – Rafael Nadal (Spanien)

Tipset Kei Nishikori – Roger Federer 10/7

Kei Nishikori och Roger Federer har båda två imponerat stort såhär långt i Wimbledon 2019. Ingen av dem har förlorat mer en ett set var totalt under alla deras fyra matcher vardera som hittills spelats. Formen är alltså på topp hos spelarna och det ska bli en högintressant tennismatch denna tidiga onsdagseftermiddag mellan sjuan och trean på ATP-rankingen. Vinner bägge spelarna minst ett set var så går vårt speltips, totalt över 3.5 set i matchen till oddset 2.10 @ Betsson och NordicBet, in. Kvartsfinalen spelas först till 3 set.

Spela på tennis med bonus

Passa på att spela på tennisodds med bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos dem. Du registrerar dig gratis hos alla spelbolagen och får bonusen på din första insättning.