Rafael Nadal – Roger Federer och Novak Djokovic – Roberto Bautista-Agut är årets semifinaler i Wimbledon 2019 som spelas idag fredag 12 juli. De tre bästa tennisspelarna i världen är med och slåss om titeln när bara fyra spelare är kvar i turneringen. Vem håller du på av dem, Djokovic, Nadal eller Federer?

Wimbledon tennis 12 juli 2019

14:00 Novak Djokovic (Serbien) – Roberto Bautista-Agut (Spanien)
16:00 Rafael Nadal (Spanien) – Roger Federer (Schweiz)

Speltips Rafael Nadal – Roger Federer 12/7

Rafa är ute efter sin tredje Wimbledon titel totalt medan hans motståndare idag Federer jagar sin nionde. Nu möter man varandra i en upphaussad semifinal där världstvåan Rafael Nadal är knapp favorit att vinna över Roger Federer enligt spelbolagen. Vi tar tillfället i akt och spelar ett odds på att ingen av dem vinner i tre raka set. Oddset 1.47 för att det blir över 3.5 set i matchen spelas hos Unibet.

Wimbledon bonusar

Passa på att spela på Wimbledons tennisodds med bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning.