Allsvenskan denna fotbollsmåndag 15 juli 2019 består av de två matcherna Helsingborg – Sirius och Sundsvall – Hammarby som bägge har avspark kl. 19:00. Tipset landar på den förstnämnda.

Streama Colorado Rapids (USA) – Arsenal (England)

Inatt (natten mellan måndag och tisdag) med start kl. 03:00 svensk tid spelar Arsenal träningsmatch mot Colorado Rapids och för dig som är intresserad av att se matchen kan göra det i mobilen, laptopen och datorn direkt på Bet365’s hemsida. Logga bara in och se till att ha en peng på spelkontot så är live streaming tillgänglig för matchen.

TILL BET365 HÄR >>

Speltips Helsingborg – Sirius 15/7

Helsingborgs IF gästas av Sirius som man i den allsvenska tabellen ligger tätt i hälarna. Tabellelvan Helsingborg befinner sig endast tre poäng och två mål i målskillnad efter tionde placerade Sirius och kan vid hemmaseger idag gå förbi sin motståndare om vinsten skrivs med tillräcklig målskillnad. Bägge lagen kommer till spel med en oavgjord och en vinst i bagaget så vi kan konstatera att det är två relativt formstarka lag som möts idag. Vi kan också konstatera att båda lagens senaste fyra matcher har slutat med högst två mål totalt gjorda under matcherna. Vi lär med andra ord troligtvis inte få bevittna en färgsprakande målkavalkad mellan Helsingborg och Sirius ikväll.

Tipset 15/7: Totalt under 2.5 mål i matchen Helsingborg – Sirius till oddset 1.86 @ Unibet.

Läs: Allsvenskan Live Stream

Spela med bonuspengar

Spela odds på sport med massor av bonuspengar som du får av spelbolagen när du registrerar konton gratis hos dem. Bonuspengarna betalas ut av spelbolagen i form av extra pengar att spela med när du gör din första insättning på spelkontot med dina egna pengar. Många av dem erbjuder också liveodds-spel under matcherna ända ner till division 4. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta liveodds under matcherna när man samtidigt ser på dem live, antingen på plats på fotbollsarenan eller via stream i någon av dina skärmenheter.