Spela odds och se på Barcelona – Chelsea Live stream 12:30 denna tisdag 23 juli 2019 när de träningsspelar mot varandra för att slipa på formen och svetsa samman spelartruppen inför den kommande fotbollssäsongen. Streama matchen live snabbt och enkelt utan problem i mobilen!

Barcelona – Chelsea Live Stream 23/7

Spana in Barcelona – Chelsea Live stream idag. Matchen sänds i direktsändning hos både Bet365 och på Unibet TV i mobilen, datorn och läsplattan.

Registrera snabbt och enkelt ett spelkonto (gratis) via bankinloggning plus att du antar deras generösa välkomstbonus vilken ger dig sköna extraslantar in på spelkontot. Det krävs nämligen pengar på spelkontot att för att kunna streama sport fritt hos dessa spelbolag. Vi rekommenderar också varmt att spela liveodds under matchens gång, även det hos både bet365 och unibet, för bästa spänningens skull!

Speltips Barcelona – Chelsea 23/7

Match: Barcelona – Chelsea (Fotboll: Vänskapsmatch)
Spelplats: Saitama Stadium i Japan (kapacitet: 63,700 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds1.53 hos Betsson
Insats: Medel
Datum: 2019-07-23 (tisdag 23 juli)
Avspark: 12:30

Chelseas trupp

Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero, Jamie Cumming, Cesar Azpilicueta, David Luiz, Davide Zappacosta, Kurt Zouma, Marcos Alonso, Andreas Christensen, Emerson Palmieri, Fikayo Tomori, Kenedy, N’Golo Kante, Jorginho, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko, Ross Barkley, Mateo Kovacic, Mason Mount, Kasey Palmer, Pedro, Michy Batshuayi, Olivier Giroud, Tammy Abraham, Christian Pulisic

Barcelonas trupp

Marc-Andre ter Stegen, Neto, Inaki Pena, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Jean-Clair Todibo, Sergi Roberto, Ronald Araujo, Guillem Jaime, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Rafinha, Carles Alena, Frenkie De Jong, Oriol Busquets, Riqui Puig, Monchu, Alex Collado, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Malcom, Carles Perez, Hiroki Abe