Torsdag 25 juli 2019 klockan 13:30 är det avspark i matchen Tottenham – Manchester United som ingår i årets sommarupplaga av International Champions Cup vilken är en viktig fotbollsturnering i förberedelserna inför Premier League starten i augusti.

Tottenham – Manchester United Live Stream 25/7

Spana in Tottenham – Manchester United Live stream vars match sänds i direktsändning hos Bet365 här i mobilen, datorn och läsplattan var du än befinner dig.

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming.

GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Tottenham  – Man United 25/7

Både Tottenham och Manchester United har börjat ICC-turneringen bra i år med varsin vinst. Tottenham har besegrat Juventus med 3-2 efter mål av Harry Kane, Erik Lamela och Lucas. Manchester United vann för fem dagar sedan över Inter med 1-0 efter mål av sjuttonåriga underbarnet Mason Greenwood. Viktor Lindelöf startade matchen och bildade mittbackspar med Axel Tuanzebe.

Tipset blir ett BLGM-spel till bästa oddset 1.60 hos Betfair!

Bonuspengar att hämta

Njut av att spela odds på International Champions Cup matcherna med extra bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning.

Populära Spel – Roliga Gratis Spel Online