Elfsborg – Djurgården och Örebro – IFK Göteborg är veckans måndagsmatcher 5/8 varav dagens speltips landar på den förstnämnda. För dig som inte nöjer dig med Allsvensk fotboll kan också/istället vända intresset mot Danmark, Norge eller England vars matcher du alla har möjligheten att spela odds på samt streama live!

19:00 Elfsborg – Djurgården (Allsvenskan), streama på C More
19:00 Örebro – IFK Göteborg (Allsvenskan), streama på C More
19:00 Lyngby – Aarhus (Superliga), streama på Bet365 och Unibet
19:00 Strömsgodset – Bodo/Glimt (Eliteserien), streama på Bet365
20:45 Huddersfield – Derby (Championship), streama på Unibet

Elfsborg – Djurgården tipset 5/8

Elfsborg är med sina 21 poäng tabellåtta i Allsvenskan och tar idag emot ligatrean Djurgården. På hemmaplan är Elfsborg starka och har på åtta hemmamatcher den här säsongen ännu inte förlorat på Borås Arena. Nu kommer dock Allsvenskans bästa bortalag Djurgården på besök som på bortaplan vunnit fem, spelat oavgjort i två och endast förlorat en match så här långt. Dessutom är Djurgården i en strålande form där Häcken besegrades senast med 2-0. Om Elfsborg ska förbli obesegrade hemma i Borås krävs en heltänd inställning och kraftansträngning av samtliga spelare i laget.

Match: Elfsborg – Djurgården (Fotboll: Allsvenskan)
Spelplats: Borås Arena (kapacitet: 15 911 åskådare)
Speltips: Oavgjort (X)
Bästa odds: 3.90 @ Betsson och NordicBet
Insats: Låg
Datum: 2019-08-05 (måndag 5 augusti)
Avspark: 19:00