Väntan är över, Premier League drar igång! Det har känts som en jobbigt lång väntan men äntligen drar Premier League säsongen 2019/2020 igång idag fredag 9 augusti. Liverpool – Norwich är matchen som får äran att agera säsongspremiär och därmed startar Premier League på allvar. Även franska Ligue 1 säsongen öppnar upp denna fredagskväll med Monacos match mot Lyon. Just den matchen finns att streama och spela på live hos Unibet för dig som är inloggad och har pengar insatt på spelkontot. Oj vad vi ser fram emot det här, nu kööör vi!

20:45 Monaco – Lyon (Ligue 1)
21:00 Liverpool – Norwich (Premier League)

Speltips Liverpool – Norwich 9/8

För bara fem dagar sedan missade Liverpool chansen på att fånga in säsongens första titel som stod på spel när man förlorade FA Community Shield mot Manchester City. Men det var jämnt och det stod 1-1 vid full tid. Cityspelarna var dock aningen mer skärpta och avgjorde finalmatchen under den efterföljande straffläggningen. Idag påbörjas alltså Premier League säsongen och man har ytterligare revansch att utfordra på Manchester City då Liverpool föll på målsnöret i våras mot just dem i kampen om Premier League titeln.

Ligatitel i sikte

För att Liverpool ska lyckas bli engelska ligamästare den här säsongen krävs det med all säkerhet att väldigt få misstag i form av poängtapp görs. Något annat än tre poäng mot nykomlingen Norwich City på egna hemmaplanen Anfield inför alla hemmafansen är troligtvis inte acceptabelt. Dock får Liverpool passa sig lite. Norwich vann klart Championship förra säsongen och har inför denna säsong förstärkt ytterligare med ett koppel spelare. Bland annat lyckades man häromdagen hämta in den 26-årige mittfältaren Ibrahim Amadou på lån från spanska Sevilla.

Inget lämnas åt slumpen

Vi är däremot ganska övertygade om att Liverpool tränaren Jürgen Klopp inte lämnar något åt slumpen och har stenkoll på vad som kommer vänta dem i kvällens premiärtillställning.

Match: Liverpool F.C. – Norwich City (Fotboll: Premier League)
Spelplats: Anfield i Liverpool (kapacitet: 54 074 åskådare)
Speltips: Liverpool vinner med minst 2 mål (Asian handicap Liverpool -1.5)
Odds: 1.47 @ Bet365
Insats: Medel
Datum: 2019-08-09 (fredag 9 augusti)
Avspark: 21:00

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-08-09 kl. 09:40 men kan komma att ändras.

Premier League bonusar

Spela på premier League fotboll genom att betta på odds med massor av extra bonuspengar som erbjuds dig i samma stund du registrerar ett nytt konto has vart och ett av dessa spelbolag: