IFK Göteborg är mer eller tvingat att slå Falkenberg denna måndagskväll 12/8 om man ska ha häng på topplagen däruppe i den allsvenska tabellen. Falkenberg kämpar för sin överlevnad och kommer förstås försöka ge allt för att sno med sig en poäng hem från dagens möte med IFK Göteborg.

Allsvenskan måndag 12 aug
19:00 IFK Göteborg – Falkenberg
19:00 Kalmar – Örebro

Superettan måndag 12 aug
19:00 Jönköping – Syrianska FC

Speltips IFK Göteborg – Falkenberg 12/8

Sjätteplacerade IFK Göteborg har tio poäng upp till serieledarna Djurgården och är piskade att vinna mot Falkenberg som ligger på trettonde plats i tabellen. Åtminstone om man fortfarande vill ha chansen kvar att slåss om svenska mästartiteln i fotboll. Troligtvis krävs även seger för möjligheten till en kvalplats i Europa League. Änglarna är svårslagna och har inte förlorat en match sedan 1 juni vilket betyder sex raka utan förlust. Tyvärr för de blåvitas skull har fyra av de sex matcherna slutat oavgjort och poängen har därmed inte inkommit i den mängd man önskat.

Senast IFK Göteborg och Falkenberg mötte varandra var så sent som den 13:e juli, alltså nästan på pricken för en månad sedan. Då slutade mötet 1-1 i Falkenberg. Sedan dess har Falkenberg skrapat ihop några poäng varav 2-0 vinsten för lite sedan mot tabelljumbon Sundsvall gav bäst utdelning. Vi tror inte Falkenberg räcker till mot IFK Göteborg idag utan frågan är nog istället hur många mål hemmalaget vinner med idag. Vi tänker dock spela ett odds på att inte båda lagen gör mål denna måndagkväll.

Match: IFK Göteborg – Falkenberg (Fotboll: Allsvenskan)
Spelplats: Gamla Ullevi (kapacitet: 18 416 åskådare)
Speltips: Båda lagen gör inte mål
Bästa odds: 3.90 @ Unibet och Betfair
Insats: Låg
Datum: 2019-08-05 (måndag 5 augusti)
Avspark: 19:00

Bonusspel på Allsvenskan 12/8

Spela på Allsvensk fotboll genom att betta på odds med massor av extra bonuspengar som erbjuds dig i samma stund du registrerar ett nytt konto has vart och ett av dessa spelbolag: