Måndagsmatchen Wolverhampton Wanderers – Manchester United avslutar Premier League omgång nummer två. Wolves jagar sin första trepoängare efter 0-0 i första omgången borta mot Leicester. United ska bevisa att 4-0 krossen mot Chelsea förra helgen inte var någon engångsföreteelse. Intressant är att de senaste två årens regerande ligamästare Manchester City tappade poäng hemma mot Tottenham i lördags i en match som slutade 2-2. Det gläder förstås lokalkonkurrenten Uniteds fans en hel del. Vi får idag se om Victor Nilsson Lindelöf och övriga United spelare kan fortsätta glädja sina fans. Streama matchen på ViaPlay här >>

 

Speltips Wolves – Manchester Utd 19/8

Wolverhampton Wanderers blir verkligen ingen munsbit för Manchester United trots att dagens bortalag tvålade till Chelsea å det grövsta med hela 4-0 i öppningsmatchen i Premier League för en dryg vecka sedan. Wolves och United har mötts två gånger tidigare i år och båda gångerna vann Wolverhampton på hemmaplan med 2-1. Ena gången, den 16:e mars, slog Wolves ut Man United i FA-Cupens kvartsfinal och ett par veckor senare vann man återigen, men då i Premier League. Men sedan dess har United stärkt upp med ett par spelare i försvarsposition och känns slagkraftigare än då. Vi tror att det blir tredje gången gillt för Manchester United på bortaplan mot Wolverhampton Wanderers.

PL-tipset 19 augusti: Manchester United vinner över Wolves till bästa oddset 2.40 @ Unibet & ComeOn.

Streama & spela på fotboll 19/8

Premier League 19/8
21:00 Wolverhampton Wanderers – Manchester United

Süper Lig 19/8
19:00 Fenerbahce – Gaziantep
Streama matchen live på Unibet här >>

Allsvenskan 19/8
19:00 Djurgården – AFC Eskilstuna
19:00 Elfsborg – Östersund
19:00 Helsingborg – IFK Göteborg
Läs: Allsvenskan Live Stream

Veikkausliiga 19/8
17:30 Lahti – Honka
17:30 SJK – Rovaniemi
17:30 VPS – Mariehamn
Streama alla matcherna live på Unibet här >>

Superliga 19/8
19:00 Aarhus – Horsens
Streama matchen live på Unibet här >>

Eliteserien 19/8
19:00 Sarpsborg 08 – Bodo/Glimt