En bättre lillördag har vi att gotta oss åt idag när det vankas finalmatcher i Champions League kvalet. Grekiska Olympiakos Piraeus möter ryska FC Krasnodar i en av dagens tre spänningsfyllda kvalfinaler där svenskarna Victor Claesson, Kristoffer Olsson och Marcus Berg huserar i bortalaget. Tyvärr är Claesson skadad men Berg och Olsson kan vi mycket väl få se spela i afton.

Alla matcherna sänds på ViaPlay här >>

Champions League Kvalfinal 21/8

21:00 Dinamo Zagreb (Kroatien) – Rosenborg (Norge)
21:00 Olympiakos Piraeus (Grekland) – FC Krasnodar (Ryssland)
21:00 Young Boys (Schweiz) – Röda Stjärnan (Serbien)

Tipset Olympiakos – Krasnodar

Vem ska nu få äran att få träda in i höstens Champions League spel? Ja det återstår att se. Idag spelas första omgången av finalen i kvalet mellan Olympiakos och Krasnodar. Och har du inte grekiskt påbrå så tror jag många håller på Krasnodar ikväll då laget innehåller tre svenskar.

Olympiakos har på sin väg till finalomgångarna slagit ut tjeckiska Plzen och turkiska Basaksehir. Krasnodar slog i sin semifinal ut FC Porto efter en riktig rysarretur på bortaplan. Krasnodar förlorade först hemmamatchen med 0-1 och visst trodde många ryska fans då att det var kört. Men vilken returmatch Krasnodar bjöd på! 2-3 blev resultatet till bortalaget Krasnodar som därmed fixade precis vad som krävdes för ett avancemang till finalen.

Vi tippar på att båda lagen gör mål i dagens möte Olympiakos – Krasnodar till bästa oddset 2.10 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-08-21 kl. 08:33 men kan komma att ändras.