Allsvenskan måndag 26 augusti: Falkenberg – Hammarby, IFK Göteborg – Kalmar och Sundsvall – Elfsborg. Alla matcherna har avspark klockan 19:00 och sänds via live streaming vilket du kan läsa mer om här.

Falkenberg – Hammarby tips 26 aug

I spelarform och spelkvalitet skiljer det sig mycket åt just nu mellan lagen Falkenberg och Hammarby. Dagens hemmalag Falkenberg har vunnit en av de senaste fem matcherna vilket skedde mot tabelljumbon Sundsvall i slutet av juli. Hammarby har vunnit fyra och spelat oavgjort i en på deras fem senaste matcher. Som bortalag har man under säsongen hittills oftast kammat hem vinster mot lagen som tillhör bottenstriden. Det tror vi håller i sig även mot Falkenberg och en trepoängare här för Stockholmslaget ska väl inte vara en alltför vågad gissning.

Spelet går till bortavinst för Hammarby till högsta oddset 1.61 hos både Bet365 och Unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-08-26 kl. 07:09 men kan komma att ändras.