Returomgångarna i finalerna av Champions League kvalet ska spelas denna lillördag 28 augusti. Av det tre finalmatcherna är det avgörandet i nederländska Ajax match mot cypriotiska APOEL som fångat vårt största spelintresse.

Champions League Kval 28/8

21:00 Ajax (Nederländerna) – APOEL (Cypern)
21:00 Club Brügge (Belgien) – LASK Linz (Österrike)
21:00 Slavia Prague (Tjeckien) – CFR Cluj (Rumänien)

Speltips Ajax – APOEL

o-o slutade första finalomgången mellan Ajax och APOEL vilket innebär att vilket annat resultat än oavgjort utan gjorda mål i matchen avgörs vid full tid. Ajax får såklart hållas som favorit att ta sig vidare till Champions League. Oddset för att Ajax blir det lag som avancerar är dessvärre så lågt som 1.16 och är enligt oss inte lönt att spela på. Däremot tycjker vi att ett spel på att Ajax vinner med minst två mål (asian handicap -1.5) ikväll till oddset 1.57, som kan spelas hos både Bet365 och Unibet, lockar desto mer.