00:30 inatt spelar Zlatan Ibrahimovic och LA Galaxy bortamatch mot Seattle Sounders. Los Angeles Galaxy ligger sexa i den västra konferensen med Seattle Sounders precis framför sig med en poäng mer på femte plats.

MLS stream 2 september

Streama matcherna i MLS direkt i mobilen, paddan eller datorn när du är inloggad på Unibet och har pengar insatta på spelkontot hos dem. Nattens två MLS matcher är:

00:30 Seattle Sounders – Los Angeles Galaxy
04:30 Los Angeles FC – Minnesota United

Speltips Seattle Sounders – LA Galaxy 2/9

Zlatan Ibrahimovic levererar nya mål på löpande band för sitt Los Angeles Galaxy. Men trots alla Zlatan-mål så går det sisådär för LA Galaxy. Nästan lika många förluster som vinster hittills under säsongen gör att laget inte är på säkrare mark bland avancemangsplatserna i ligan. Men att Zlatan gör ännu ett mål inatt tvekar vi inte om.

MLS tipset 2/9: Zlatan gör mål till oddset 1.98 @ Unibet.