c more

Se på Tyskland – Nederländerna Live stream och tippa ett odds vetja inför Fotbolls-EM Kvalet ikväll 6 september 2019 med matchstart kl. 20:45. Inte mindre än nio EM-kval matcher spelas denna fredagkväll men ingen av dem kan mäta sig med Tysklands match mot Holland när det gäller underhållningsvärde enligt oss.

Streama Tyskland – Holland 6/9

Fredagsnöjet blir inte så mycket bättre än detta då Tyskland – Nederländerna live stream erbjuds för alla intresserade av toppfotboll. TV12 är den tv-kanal som visserligen visar matchen men har du inte en tv-apparat i närheten eller tillgång till just den tv-kanalen så får du lov att streama EM-kval matchen Tyskland – Holland live istället på C More. Matchen kan ses överallt i hela vårt avlånga land Sverige samt till och med i alla övriga EU-länder vilket förstås är perfekt för dig som befinner sig utomlands på semester eller i jobbet. Dessutom funkar live streaming av matchen i alla dina skärmenheter såsom mobilen, surfplattan och datorn.

SE MATCHEN HÄR >>

EM-kval fotboll 6 september

18:00 Cypern – Kazakstan
18:00 Estland – Vitryssland
20:45 San Marino – Belgien
20:45 Skottland – Ryssland
20:45 Slovakien – Kroatien
20:45 Slovenien – Polen
20:45 Tyskland – Nederländerna
20:45 Wales – Azerbajdzjan
20:45 Österrike – Lettland

Tyskland – Nederländerna tipset

Tyskarna har vunnit alla sina tre inledande matcher i EM-kvalet men får ändå nöja sig med att just nu ligga tvåa i Grupp C. Nordirland leder gruppen med fyra raka vinster och således en match mer spelad än grupptvåan. Nederländerna skuggar Tyskland på tredje plats men har bara spelat två matcher hittills. Holländarnas facit är en 4-0 vinst över Vitryssland och nu senast en förlust på hemmaplan mot just Tyskland där matchen slutade 2-3.

Nederländerna kan få det tufft att plocka minst en pinne ikväll mot Tyskland då de är erkänt starka som hemmanation. Men matcherna mellan Tyskland och Holland brukar vara jämna sådana. På de fem senaste matcherna dem sinsemellan så har endast två av dem slutat med tysk vinst. De övriga matcherna har slutat med en holländsk seger och två oavgjorda resultat. Ändock väljer vi att spela på tysk seger på Volksparkstadion i Hamburg idag till oddset 1.95 @ Unibet.