Se US Open finalen 2019 via live stream som spelas mellan Daniil Medvedev (Ryssland) – Rafael Nadal (Spanien) söndag 8 september med start kl. 22:00.

Streama US Open finalen 2019

Du som streamat tennismatcherna under US Open tidigare de senaste veckorna vet redan att du gör det bäst i mobilen, paddan eller datorn på Bet365 eller Unibet. Logga in och ha pengar insatt på spelkontot hos något av dessa spelbolag så är det sedan fritt fram att streama Daniil Medvedev – Rafael Nadal i årets US Open final 2019 var du än befinner dig runt om i Sverige och till stora delar i övriga världen också.

Daniil Medvedev – Rafael Nadal

I live streaming-klienten ser du först vilka matcher som är live just nu. Klicka bara på fliken ”Schema” för att kolla vad som går att titta på framöver. Du kan också där välja att bara titta efter livesändningar inom en viss sport. Till exempel visas fotboll, tennis, beachvolleyboll, ishockey, basket, handboll, baseball, cricket, rugby och e-sport. Men nu är det ju säkert Rafael Nadal’s finalmatch mot Daniil Medvedev som du är ute efter att streama live hos Bet365 eller Unibet.

Nada kostnad

Att titta på live stream hos spelbolagen kostar nada, däremot måste du vara inloggad och ha pengar på ditt sportkonto hos dem eller att du har lagt ett spel på odds de senaste 24 timmarna. Därefter är det fritt fram att se streamad sport dygnet runt. Funkar som sagt perfekt i mobil, surfplatta och dator. Senast Medvedev och Nadal möttes var i ATP-turneringsfinalen i Montreal för knappt en månad sedan den 11:e augusti i år. Då vann Rafael Nadal med två raka set 6-3, 6-0, även det på ”hard court”-underlag precis som i dagens US Open final.