Sicket Skånederby vi får uppleva när Malmö Redhawks tar emot Rögle BK i dagens fulla SHL omgång 2 17/9.

Malmö förlorade den uppmärksammade premiären mot Leksand i lördags med 5-2 efter att matchen försenats flera timmar på grund av flygplansstrul. Rögle sopade samma dag isen med HV71 och vann med 4-0 vilket tog dem upp i tabelltopp direkt. Malmö har alltid varit starka på hemmais i spel inför hemmapublik så det ska bli extra spännande att se hur glödheta derbykollegan Rögle från Ängelholm tar sig an Skåneslaget. Det skiljer endast 8,5 mil i avstånd från Ängelholm till Rögle så det lär inte bli några problem med reströtta spelare som gästar Malmö Arena ikväll.

Spela odds live under SHL matcherna på dessa spelbolag

SHL Tisdag 17/9

19:00 HV 71 – Frölunda
19:00 Linköping – Brynäs
19:00 Malmö – Rögle
19:00 Oskarshamn – Leksand
19:00 Skellefteå – Färjestad
19:00 Växjö – Djurgården
19:00 Örebro – Luleå

Speltips Malmö – Rögle 17 Sep

Med tanke på att det rör sig om ett Skånederby mellan Malmö Redhawks och Rögle BK så är det alltid lite mer oförutsägbart vart matchen tar vägen resultatmässigt. Malmö vill garanterat ha revansch för premiärförlusten häromdagen och visa sin hemmapublik att de är bästa laget i Skåne. Rögle kommer säkerligen på besök i Malmö med stort självförtroende efter sin klara seger över HV71. Vi tror at det kan bli en stökig match med ett antal utvisningar som följd. Därigenom tror vi att minst två mål i matchen kommer att göras via powerplay till oddset 2.35 @ NordicBet.

Dortmund – Barcelona Champions League Tips 17/9