Helspäckad fotbollsonsdag med Champions League fotboll väntar! Lillördagstipset tar avstamp ur en av de åtta Champions League matcher som ska spelas idag 18 september 2019. Vi tippar ett odds inför PSG – Real Madrid vilket blir vårt speltips för dagen även om vi tänker lägga ett par spel på Atletico Madrid – Juventus och Olympiacos – Tottenham också.

Champions League 2019-09-18

18:55 Club Brugge – Galatasaray
18:55 Olympiacos – Tottenham
21:00 Atletico Madrid – Juventus
21:00 Bayern München – Röda Stjärnan
21:00 Din. Zagreb – Atalanta
21:00 Leverkusen – Lokomotiv Moskva
21:00 PSG – Real Madrid
21:00 Shakhtar – Manchester City

Speltips PSG – Real Madrid 18 Sep

Real Madrid slipper möta den franske målspottaren Kylian Mbappé och kanske även Edison Cavani i PSG. Mbappé är lårskadad och Cavani börjar bli kvitt sin höftskada och kanske hinner bli ”fit for fight” till kvällens CL-drabbning. Neymar lär dock utgöra ett stort hot mot Real Madrid. Vilken kalasträff han bjöd på i helgens ligaomgång mot Strasbourg då han halvliggandes fick till en bicycleta som letade sig in i nätmaskorna bakom motståndarmålvakten. PSG har börjat säsongen lika bra som vi är vana att se dem. Efter fem omgångar i Ligue 1 leder de tabellen. Real Madrid har inlett sin ligasäsong med två vinster och två oavgjorda. Detta är just nu lite kännetecknande för dem då de inte känns helt stabila i sitt spel. Men visst är de fortfarande en av världens bästa fotbollsklubbar även i avsaknad av Cristiano Ronaldo. Benzema har övertagit rollen som striker i Real på ett övertygande sätt. PSG tippas ändock av oss som vinnare i första omgången till oddset 2.25 @ ComeOn.

Spela på Champions League 18/9

Spela odds på all fotboll inklusive Allsvenskan med feta bonuspengar som du får när du blir ny medlem hos spelbolagen. Du registrerar dig gratis hos dem alla och får bonuspengarna på din första insättning.