Fotboll fredag 20 september 2019: Bottenlaget GIF Sundsvall möter topplaget Djurgårdens IF. För bägge lagen är varje poäng av yttersta vikt och för Sundsvalls del handlar det om att försöka undslippa degradering emedan det för Djurgårdens del står ett SM-guld på spel.

Speltips Sundsvall – Djurgården 20/9

Att den allsvenska tabelljumbon GIF Sundsvall ska klara av att besegra gästande Djurgårdens IF som har fått vittring på guld är föga troligt. I sådant fall vore det en smärre sensation. Men man ska dock aldrig säga aldrig. I Djurgårdens hemmamatch mot Helsingborgs IF senast såg det länge trögt ut för hemmalagets målproduktion. Men en bit in i andra halvlek äntrade nyförvärvet Emir Kujovic planen, och som han gjorde det. Bara knappa minuten senare språngnickade han in 1-0 och sju minuter senare avgjorde han tillställningen med sitt andra mål till 2-0.

En liten ljusning för Sundsvall blev det när de i lördags lyckades nå oavgjort 0-0 på bortaplan mot Örebro. Känslan är dock stark för att Djurgården i det här läget inte kommer tillåta något annat än vinst över Sundsvall idag. Djurgården spela som vinnare i matchen till bästa oddset 1.60 som erbjuds av tre spelbolag; Unibet, NordicBet och Betsson.

Fotboll fredag 20 september 2019

Fotbollsmatcherna från Bundesliga, Serie A, La Liga och Ligue 1 kan streamas live på antingen Bet365 eller Unibet.

19:00 Sundsvall – Djurgården (Allsvenskan)
19:00 IK Frej – GAIS (Superettan)
19:00 Örgryte – Brage (Superettan)
20:30 Schalke – Mainz (Bundesliga)
20:45 Strasbourg – Nantes (Ligue 1)
20:45 Cagliari – Genoa (Serie A)
21:00 Southampton – Bournemouth (Premier League)
21:00 Osasuna – Betis (La Liga)