Natten mellan måndag 7/10 och tisdag 8/10 spelas två hockeymatcher i NHL. Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues och Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres har bägge nedsläpp kl. 01:00 inatt och tipset inför den förstnämnda går på förhoppningen om många mål!

NHL tipset tisdag morgon 8/10

Klockan 01:00 inatt tekas det för matchstart i svensklaget Toronto Maple Leafs möte med regerande Stanley Cup mästaren St. Louis Blues. Matchen innebär Torontos fjärde match för säsongen och St. Louis Blues tredje.

Säsongsinledningen har börjat mycket bra för Toronto dom vann sina två första matcher under ordinarie tid mot såväl Ottawa 5-3 som Columbus 1-4. Nu senast föll de dock mot Montreal 5-6 i en jämn match som fick avgöras på straffar. William Nylander har börjat prestera bäst i poängprotokollet av de totalt sju svenskar som finns med i årets spelartrupp i Toronto Maple Leafs och gjort 1 mål och 2 assist.

Mästarlaget St. Louis Blues premiärförlorade i årets säsong mot Washington Capitals med 2-3 på övertid. Snabb replik kom dock mot Dallas Stars när man vann med 3-2. Efter två raka hemmamatcher väntar nu alltså säsongens första match på bortais för det regerande mästarlaget.

Totalt över 5.5 mål i matchen Toronto Maple Leafs – St. Louis Blues spelas till oddset 1.74 @ NordicBet >>.

NHL bonusspel 8 okt

Spela odds på NHL och all övrig sport som erbjuds inom bettingsfären. Ta dina bettingbonusar nu med en gång där du får extra pengar av spelbolagen att betta med när du gör din första insättning. Många av dem erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt tittar på matchen live.