Tippa och streama Island – Frankrike live fredag 11 oktober 2019 med matchstart kl. 20:45! Fredagsnöjet för alla fotbolls”geeks” är givet en dag som denna. Sju kvalmatcher till fotboll-EM väntar och två av dem anser vi vara lite i en klass för sig när det gäller sannolikt underhållningsvärde, Island – Frankrike och Tjeckien – England. Vårt val av förhandstips på någon av dessa två faller dock på den förstnämnda.

Island – Frankrike Live Stream

Kommer det bli vulkanön Island eller vinlandet Frankrike som drar det längsta fotbollsstråt idag? Eller kan det månne bli delad pott? Matchen gäller oerhört mycket för både Island och Frankrike så tur är väl då att vi som är nyfikna på att titta på matchen kan göra det enkelt och smidigt på C More här i alla slags skärmenheter. Jag kommer kolla på matchen i mobilen då jag befinner mig på resande fot för tillfället.

TILL C MORE >>>

Speltips Island – Frankrike 11/10

Nu ni alla islänningar och fransmän runt om i Sverige, idag är det dags för ett stort och viktigt möte som mycket väl kan vara avgörande för vilka landslag som ska få plats i fotbolls-EM nästa sommar. Även om det återstår tre matcher var efter dagens landskamp mellan Island och Frankrike så kan det vara lite av vinna eller försvinna för Island i det här läget. I alla fall kommer man inte ha saken i egna händer framöver om det blir förlust ikväll på hemmaplan mot Frankrike.

Turkiet leder gruppen på 15 poäng före tvåan Frankrike 15p och Island på tredje med 12p. Vinner Turkiet sin match mot Albanien ikväll är de fortfarande i gruppledning och förlorar Island mot Frankrike skiljer då hela 6 poäng upp till någon av de två avancemangsplatserna. Men Island är grymt starka på hemmaplan.

Även om Island inte vunnit sina hemmamatcher med särskilt stor marginal, förutom 3-0 mot Moldavien, så kommer Frankrike få kämpa rejält för att ha någon chans på poäng denna fredagsafton. Till exempel fick Turkiet erfara islänningarnas styrka när de efter 2-1 matchen på Island fick åka hem tomhänta på poäng. Vi tror Erik Hamréns isländska manskap kan ställa till ordentliga problem för Frankrike men att båda lagen ändå kommer näta under matchens gång.

EM-kval tipset 11/10: Båda lagen gör mål i matchen Island – Frankrike till oddset 2.10 @ Bet365.

Fotbolls-EM kval fredag 11 okt

20:45 Andorra – Moldavien
20:45 Island – Frankrike
20:45 Montenegro – Bulgarien
20:45 Portugal – Luxemburg
20:45 Tjeckien – England
20:45 Turkiet – Albanien
20:45 Ukraina – Litauen

NHL hockey att se och spela på inatt

01:00 Montreal Canadiens – Detroit Red Wings
01:00 New Jersey Devils – Edmonton Oilers
01:00 Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks
01:00 Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning
01:30 Ottawa Senators – St. Louis Blues
02:00 Nashville Predators – Washington Capitals
02:00 Winnipeg Jets – Minnesota Wild
02:30 Chicago Blackhawks – San Jose Sharks
02:30 Dallas Stars – Calgary Flames
03:00 Colorado Avalanche – Boston Bruins
04:00 Arizona Coyotes – Vegas Golden Knights