c more

Kvalmatcherna till fotbolls-EM fortsätter under söndagen 13 oktober för fjärde dagen i rad och valet av matchfokus lägger vi på Wales – Kroatien som kickar igång kl. 20:45. TV-kanal TV12 sänder matchen samt live stream finns att tillgå hos C MORE här >>>.

EM-kval matcher 13 oktober

15:00 Kazakstan – Belgien
18:00 Cypern – Ryssland
18:00 Skottland – San Marino
18:00 Ungern – Azerbajdzjan
18:00 Vitryssland – Nederländerna
20:45 Estland – Tyskland
20:45 Polen – Nordmakedonien
20:45 Slovenien – Österrike
20:45 Wales – Kroatien

Speltips Wales – Kroatien 13/10

EM-kval grupp E leds av Kroatien 13p före Slovakien 10p och Ungern 9p. Wales är först på fjärde plats med 7p behöver vinna för att bibehålla EM-drömmen vid liv. Visserligen har Wales en match mindre spelad än de framförvarande lagen men det kan vid uteblivna poäng idag bli svårt att nå någon av de två första platserna som ger en EM-biljett. Sedan återstår bara två matcher för Wales att ro åt sig några fler poäng på. Det som dock talar för Wales i matchen mot Kroatien är att Walesarna hittills har vunnit sina två spelade hemmamatcher i EM-kvalet. Vi satsar på oddsmarknaden ”Dubbel chans” inför mötet Wales – Kroatien där 1X i matchen ger oss 1.57 gånger pengarna tillbaka hos Unibet om det går in.