c more

Sverige – Spanien live stream samt korrekt tv-kanal plus alternativa spelodds söks det intensivt efter på google i och med tisdagens EM-kvalmatch i fotboll 15 oktober 2019. Bästa feta grejen är att du hittar allt detta här!

Sverige ställs mot Spanien på hemmaplan. Det råder ingen tvekan om att Sveriges match mot Spanien är sevärd eftersom den gäller så fantastiskt mycket. Sverige kan vid seger ta ett litet grepp om andraplatsen före Rumänien och Norge som jagar närmast bakom och som för övrigt möter varandra idag också. Dessutom är många sugna på något spelvärt i oddsform till avspark.

Streama Sverige – Spanien live på C MORE samtidigt som du höjer pulsen avsevärt med nervpirrande oddsspel vilket du hittar längre ner och som gör den här utomordentligt viktiga landskampen än mer spänningsfylld.

Sverige – Spanien Live Stream & TV

Livestream-sändningen av den exceptionellt brännande EM-kvalmatchen Sverige – Spanien startar på C MORE klockan 20:00. Själva matchen sätter igång 20:45.

Även tv-kanal TV4 visar matchen. Dock tänker vi att det finns ett antal skäl för att istället streama Sverige – Spanien live på C More. Se endast till att du har din läspadda, mobil eller bärbara dator i närheten för att snabbt och enkelt logga in på C More och titta på Sverige – Spanien live stream. Genom C More’s sändning via livestreaming slipper du störande reklamavbrott som är hiskeligt jobbigt att ta del av när man för allt i världen helst inte vill missa intressant matchsnack.

Varför Live stream då? Flera starka övertygande anledningar till att streama Sveriges match mot Spanien är bland annat om du befinner dig på resa, antingen i tjänsten, på semester eller något annat privat ärende. Då är ofta mobilen guld värd att kunna streama matchen live i. Men det kan också handla om att du gärna undviker att störa övriga familjens tv-tittande som hellre vill hänge sig åt en annan tv-kanal. Hur det nu kan finnas något mer fängslande än en avgörande kvalmatch till fotbolls-EM med Sveriges herrlandslag i fotboll i en av huvudrollerna?

TILL C MORE HÄR >>>

Tabellställning EM-Kval Grupp F

Sju av tio EM-kvalomgångar är spelade när nu åttonde matchomgången ska avgöras ikväll. Sverige har efter kvällens match mot Spanien kvar att möta Rumänien borta (15/11) och Färöarna hemma (18/11). Just Rumänien matchen i nästa omgång kan komma att bli en rejäl rysartillställning för Sverige.

  1. Spanien 18:4 19p
  2. Sverige 17:8 14p
  3. Rumänien 16:7 13p
  4. Norge 12:9 10p
  5. Malta 2:17 3p
  6. Färöarna 3:23 0p

Skulle det bli så att man hamnar på samma poäng är det först inbördes möten som gäller och i andra hand målskillnad.

Matcher i EM-kvalet 15 oktober

Matcherna Rumänien – Norge och Sverige – Spanien är de självklara valen att hålla ett extra öga på idag för oss med svenskt intresse. Två av dessa fyra landslag kommer trots allt i slutändan att inta förstaplatsen och andraplatsen i EM-kval grupp F och därmed kvalificera sig till fotbolls-EM 2020. De två återstående lagen i Sveriges grupp Färöarna och Malta befinner sig hjälplöst sist och nästsist varvid den matchen av den anledningen kanske inte drar till sig särskilt stor uppmärksamhet från svenskt håll.

18:00 Finland – Armenien
20:45 Färöarna – Malta
20:45 Gibraltar – Georgien
20:45 Grekland – Bosnien-Hercegovina
20:45 Israel – Lettland
20:45 Liechtenstein – Italien
20:45 Rumänien – Norge
20:45 Schweiz – Irland
20:45 Sverige – Spanien

Inför Sverige – Spanien 15/10

Vågar knappt tänka på hur det här ska sluta. Vi närmar oss slutskedet av kvalspelet till Europamästerskapet i fotboll och ett fotbollsmästerskap utan Sveriges medverkan är inte i närheten lika roligt som vid svenskt deltagande. Spanien har övertygat under gruppspelet och leder grupp F och deras enda tappade poäng på sju spelade matcher kom i senaste omgången mot Norge på bortaplan. Norge lyckades i fjärde övertidsminuten kvittera på straff till 1-1. Just detta mål kan na stor påverkan på dagens match mellan Sverige och Spanien. För i och med att Spanien tappade vinsten på övertid så missade de samtidigt att definitivt säkra avancemanget till EM. Självklart hade det för Sveriges del känts något lättare att ta sig an den stora fotbollsnationen Spanien om de redan varit slutspelsklara.

Genom åren har Sverige haft det obarmhärtigt svårt att prestera på Spaniens hemmaarena vilket inte minst förlusten med 3-0 i senaste mötet i våras visar. Tur är väl då att svenskarna i kvällens så viktiga möte med spanjorerna möter dem hemma på Nationalarenan Friends Arena. För på hemmaplan har Sverige gjort betydligt bättre ifrån sig med en vinst, en oavgjord och en knapp förlust på våra tre senaste matcher mot varandra. Koll här in våra fem senaste inbördes möten:

2019-06-10 Spanien – Sverige 3 : 0 (EM-kval)
2008-06-14 Sverige – Spanien 1 : 2 (Fotbolls-EM)
2007-11-17 Spanien – Sverige 3 : 0 (EM-kval)
2006-10-07 Sverige – Spanien 2 : 0 (EM-kval)
2000-06-03 Sverige – Spanien 1 : 1 (Träningslandskamp)

Speltipset Sweden – Spain

Lockelsen är groteskt stor för att vi ska ta hjälp av hjärtats känsla i tippandet av odds inför Sweden – Spain och satsa all in på swedish victory.

Äh, vi skippar att nämna de internationella nationsnamnen Sweden – Spain och återgår istället till våra svenska benämningar Sverige – Spanien när vi nu kommer till vårt slutgiltiga speltips.

Bet365 erbjuder det höga oddset 4.50 på svensk seger men om vi försöker undvika den frestelsen och bortser en del ifrån hjärtats känsla tycker vi ändå att dubbelspelet 1X är ett högst troligt scenario. Tipset sätts därmed på att det antingen blir hemmavinst eller oavgjort (kryss) i matchen Sverige – Spanien. Oddset för ett sådant spel ligger för närvarande på 1.90 gånger insatsen hos Unibet.

Sverige kontra Spanien nationsstatistik

En liten koll på utmärkande nationsstatistik som uppladdning inför Sverige – Spanien är på sin plats. I en statistisk jämförelse så har exempelvis Sveriges befolkning precis dragit över tio miljoners gränsen. Spaniens invånarantal uppgår till närmare femtio miljoner invånare. När det gäller hur vi är rankade som fotbollsnationer på FIFA’s världsranking ligger Sverige på plats arton. och även där ligger Sverige i lä jämfört med Spanien som är sjua just nu.

Se Sverige – Spanien live stream tisdag 15 oktober 2019 på C More från kl. 20:00 i alla dina skärmar såsom mobilen eller någon annan enhet.