Tisdag 22 oktober och det är dags för omgång 3 i gruppspelet i Champions League fotbollen. Tottenham – Röda Stjärnan blir en extraordinärt laddad match där Tottenham inte alls lyckats leva upp till det fina spel man levererade i förra säsongen Champions League spel som då tog dem ända till finalen mot Liverpool. Röda Stjärnan har just nu den andra avancemangsplatsen i besittning och Tottenham ligger sist i Champions League grupp B.

  1. Bayern München, målskillnad 10:2, poäng 6
  2. Röda Stjärnan, målskillnad 3:4, poäng 3
  3. Olympiakos Piraeus, målskillnad 3:5, poäng 1
  4. Tottenham, målskillnad 4:9, poäng 1

Speltips Tottenham – Röda Stjärnan 22/10

Tottenham har i Champions League, liksom i ligaspelet i Premier League, misslyckats prestera såsom laget förväntades inför säsongen. På två gruppmatcher i Champions League har det bara blivit en infångad poäng hittills och storförlusten 2-7 hemma mot Bayern senast var ingen rolig tillställning för Tottenham fansen. Desto ljusare ser det ut för Röda Stjärnan från Belgrad i Serbien. Vinst mot Olympiakos senast och ännu en poäng idag kan mycket väl ta dem vidare till Champions League slutspelet, eller åtminstone så är det ett bra utgångsläge inför de resterande gruppmatcherna.

Vi tippar på att båda lagen gör mål ikväll till oddset 2.00 @ Bet365 och Betfair.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-10-22 kl. 11:34 men kan komma att ändras.

Champions League 22 oktober 2019

18:55 Atletico Madrid – Leverkusen
18:55 Shakhtar – Dinamo Zagreb
21:00 Club Brügge – PSG
21:00 Galatasaray – Real Madrid
21:00 Juventus – Lokomotiv Moskva
21:00 Manchester City – Atalanta
21:00 Olympiakos – Bayern München
21:00 Tottenham – Röda Stjärnan

Skellefteå – Luleå Live Stream & Tips 22 Oktober 2019