Lillördag med Champions League fotboll är verkligen värt att fira med ett litet spel på odds. Spelet, och tillika vårt tips,  läggs på mötet Ajax – Chelsea. Matchstart äger rum kl. 18:55 onsdag 23 oktober 2019.

Champions League 23/10

18:55 Ajax – Chelsea
18:55 RB Leipzig – Zenit
21:00 Benfica – Lyon
21:00 Genk – Liverpool
21:00 Inter – Dortmund
21:00 Lille – Valencia
21:00 Salzburg – Napoli
21:00 Slavia Prague – Barcelona

CL-tipset Ajax – Chelsea 23/10

Ajax har gått från klarhet till klarhet det senaste året. Laget som satsat på så många framtidslöften genom åren och ingen har väl glömt att en viss herr Zlatan Ibrahimovic började sin karriär som utlandsproffs just hos Ajax. Holländarna gjorde stor succé i förra säsongens Champions League spel. Då slog Ajax ut både Real Madrid i åttondelsfinalen och Juventus i kvartsfinalen. I semifinalen mot Tottenham höll man sånär på att slå ut även dem då det blev totalt 3-3 efter dubbelmötet men man föll till sist på grund av färre mål på bortaplan. I årets Champions League har man tagit maximala 6 poäng efter de två första spelomgångarna. Chelsea är tvåa i gruppen efter en seger och en förlust.

  1. Ajax 6 p
  2. Chelsea 3 p
  3. Valencia 3 p
  4. Lille 0 p

Ajax har visat upp sådan styrka i de två första gruppmatcherna. Först besegrade man Lille på hemmaplan med 3-0 och sedan gjorde Ajax likadant mot Valencia på bortaplan, det vill säga vann med 0-3.

Chelsea å sin sida förlorade på egen hemmaplan mot Valencia med 0-1 men vann viktiga bortamötet med Lille med 1-2. Inför dagens match mellan Ajax och Chelsea kommer troligtvis gästerna lägga sig på defensiven idag och förlita sig på uppkomna kontringslägen. Vi tror detta kan bidra till en något målfattig match och satsar lillördagslanten på att matchen slutar med att det blir totalt under 2.5 mål till oddset 2.45 @ Nordicbet och Betsson.