Helgen firas in med spel på NHL hockey med nedsläpp i toppmötet Washington Capitals – Buffalo Sabres exakt vid midnatt kl. 00:00 natten mellan fredag 1/11 och lördag 2/11. Nicklas Bäckström och hans anfallskollega Alexander Ovechkin samt övriga spelare i Washington Capitals möter bland annat Rasmus Dahlin, Marcus Johansson och Victor Olofsson i Buffalo Sabres. Undrar vem av alla svenskar på isen inatt som kommer lyckas med den största poängskörden?

NHL spelschema 2 november

00:00 New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
00:00 New York Islanders – Tampa Bay Lightning
00:00 Washington Capitals – Buffalo Sabres
00:30 Carolina Hurricanes – Detroit Red Wings
01:00 St. Louis Blues – Columbus Blue Jackets
02:00 Colorado Avalanche – Dallas Stars
03:00 Anaheim Ducks – Vancouver Canucks
03:30 San Jose Sharks – Winnipeg Jets
18:00 Pittsburgh Penguins – Edmonton Oilers
19:00 Nashville Predators – New York Rangers

Speltips Washington – Buffalo

Sådan cool toppmatch vi har i mötet Washington Capitals mot Buffalo Sabres där hemmalaget inför matchen leder den östra konferensen och bortalaget är på tredje plats endast en poäng efter serieledarna. Svårt att säga hur matchen kommer att sluta men vi tar fasta på Alexander Ovechkins fina målform och spelar på att han återigen gör mål till oddset 1.91 @ LeoVegas >>.

Spelbonusar på NHL-hockey

Betta på NHL-odds och livebetting med mängder av av bettingbonusar. Spelbolagen ger dig extra pengar att spela med när du gör din första insättning hos var och en av dem.

De flesta av spelbolagen erbjuder också livebetting under matcherna. Återigen slår vi ett slag för den höga underhållningsfaktorn som det innebär att betta live-odds under matcherna när man samtidigt tittar på matchen live online eller varför inte direkt på plats i hockeyarenan!

Spelbolag och bonus