Speltips inför Chelsea – Ajax i Champions League fotboll tisdag 5 november 2019: Fjärde omgången av gruppspelet i Champions League spelas denna vecka och under tisdagskvällen 5/11 möts bland annat Chelsea – Ajax i en viktig match om jakten på slutspelsplatserna. Inför matchomgången leder Chelsea grupp H före Ajax, båda med 6 poäng. Trea är Valencia med 4 poäng som på egen hemmaplan tar sig an gruppjumbon Lille på 1 poäng. Detta innebär att om vi får en förlorare i mötet Chelsea – Ajax så är sannolikheten ganska stor för att de halkar ner till tredje plats i gruppen när den fjärde omgången är över.

Champions League 5 nov

18:55 Barcelona – Slavia Prague
18:55 Zenit – RB Leipzig
21:00 Chelsea – Ajax
21:00 Dortmund – Inter
21:00 Liverpool – Genk
21:00 Lyon – Benfica
21:00 Napoli – Salzburg
21:00 Valencia – Lille

Speltips Chelsea – Ajax 5/11

Chelsea och Ajax möttes så sent som i förra gruppomgången för bara två veckor sedan. Då blev det bortavinst för gästerna Chelsea med 0-1. Och det kan visa sig bli en mycket viktig seger för Chelsea som dessförinnan visserligen redan hade vunnit över lille med 1-2 på bortaplan men också hunnit med att förlora mot Valencia hemma på Stamford Bridge i London med 0-1.

Ajax hade innan förlusten mot Chelsea senast spelat övertygande och tagit två klara segrar i och med 3-0 vinst hemma mot Lille och 0-3 vinsten borta mot Ajax. Nu är det alltså mer eller mindre dödläge i gruppen och en vinst här i denna omgång förpassar det laget till toppen av tabellen med betydligt säkrare marginal. Sedan återstår bara två gruppspelsomgångar och det finns inte så mycket att vinka på. Tilläggas bör också att det är inbördes möten som gäller ifall två lag skulle stå på samma poäng när gruppspelet är över och därefter tar man hänsyn till målskillnad.

Champions League tipset 5/11: Under 3.5 mål i matchen till bästa oddset funnet hos Betsson och NordicBet.

Bonuspengar på Champions League

Spela odds på Champions League fotboll och betta live under matcherna med mängder av av bettingbonusar. Spelbolagen ger dig extra pengar att spela med när du gör din första insättning hos var och en av dem.

Spelbolagens oddsbonusar: