En av kvällens mest intressanta Champions League matcher denna onsdag 6 november 2019 är den mellan Röda Stjärnan och Tottenham som gör upp om andraplatsen i grupp B. Inför den fjärde omgången är Tottenham tvåa i gruppen på fyra poäng, fem poäng efter gruppledaren Bayern München och en poäng före grupptrean Röda Stjärnan. Gruppjumbon Olympiakos har endast lyckats skrapa ihop en enda poäng.

Fotboll onsdag 6 november

Champions League – Gruppstadiet
18:55 Bayern München – Olympiakos
18:55 Lokomotiv Moskva – Juventus
21:00 Atalanta – Manchester City
21:00 Röda Stjärnan – Tottenham
21:00 Dinamo Zagreb – Shakhtar
21:00 Leverkusen – Atletico Madrid
21:00 PSG – Club Brügge
21:00 Real Madrid – Galatasaray

Europa League – Gruppstadiet
16:50 Guimaraes – Arsenal

Allsvenskan – Direktkval
19:00 Brage – Kalmar

Speltips Röda Stjärnan – Tottenham 6/11

Röda Stjärnan och Tottenham möttes i förra omgången för två veckor sedan och då vann Tottenham stort över Röda Stjärnan i London med hela 5-0. Harry Kane och Heung-Min Son gjorde bland annat två mål vardera. Ska denna klasskillnad återupprepa sig även idag? Nja säger vi då Röda Stjärnan är ett helt annat lag hemma än på bortaplan. Inför hemmafansen på Stadion Rajko Mitić i Belgrad, Serbien så vann de till exempel över Olympiakos med 3-1. Och förstås hoppas serberna på en liknande bedrift i deras andra hemmamatch under det här gruppspelet denna lillördagsafton.

CL-tipset 6/11: Båda lagen gör mål i matchen Röda Stjärnan – Tottenham till oddset 1.83 @ ComeOn.

Champions League bonusar

Kanske betta med en bonuspeng enligt vårt speltips inför Champions League kvällen och matchen Röda Stjärnan – Tottenham? Fira också lillördagen furstligt som vi alltid gör med till exempel en bit god mat och njut av bästa fotbollen samtidigt!