Karjala Cup 2019 inleds torsdag 7 november med matcherna Finland – Ryssland 17:30 och Sverige – Tjeckien 18:30. Sveriges match mot Tjeckien sänds på tv-kanal SVT. Se här spelschemat för alla matcherna i Karjala Cup och du får inte missa möjligheten att betta odds live under matcherna! Läs även gärna vårt speltips inför dagens hockeydrabbning Sverige – Tjeckien.

Förutom hockeymatcherna i Karjala Cup denna torsdag 7/11 spelas ett stort antal spännande fotbollsmatcher i Europa League också. Bland annat möter Malmö FF Lugano på bortaplan. Spela odds och livebetting under matcherna vars spelschema du hittar längre ner.

Ishockey – Karjala Cup 7/11

Spelschemat för Karjala Cup 2019 ser ut enligt följande:

Torsdag 7 november:
17:30 Ryssland – Finland
18:30 Tjeckien – Sverige

Lördag 9 november
12:30 Sverige – Ryssland
16:30 Finland – Tjeckien

Söndag 10 november
12:30 Tjeckien – Ryssland
16:30 Finland – Sverige

Spela på Sverige – Tjeckien

Nu ska vi se hur det svenska ishockeylandslaget för herrar lyckas prestera i Karjala Cup. Tjeckien är först ut som motståndare för de svenske och det är självklart görsvårt att sia om utgången i matchen. Sveriges Karjala Cup trupp består mestadels av SHL spelare men också flera andra spelare från andra hockeyligor runt om i Europa. Precis som ikväll spelas några av matcherna på isen i Tegera Arena, Leksand vilket kan vara en liten fördel för Sverige med tanke på antalet fans på läktaren.

När vi nu ska försöka ge oss på ett speltips inför Sverige – Tjeckien tar vi i beaktning förra årets resultat i Karjala Cup samt tidigare inbördes möten dem emellan. Förra året kom Sverige trea bland de fyra lagen efter två förluster och en vinst. Enda segern kom faktiskt mot just Tjeckien som besegrades med 3-2.

Tittar vi på Sveriges tre landskamper som spelats mot Tjeckien tidigare i år så kan vi konstatera att Tjeckien vunnit dem allihop med ganska klar marginal. Frågan är bara om förutsättningarna med hemmais för Sverige kan ändra på den negativa resultatsviten?

Vi tror ärligt talat att det är Sveriges tur att vinna och spelar därför på svensk vinst över Tjeckien till oddset 2.01 @ NordicBet.

Sveriges spelartrupp Karjala Cup 2019

Målvakter
Magnus Hellberg (SKA), Adam Reideborn (Ak Bars), Christoffer Rifalk (Rögle)

Backar
Klas Dahlbeck (CSKA), Mikael Wikstrand (Ak Bars), Niklas Hansson (Rögle), Simon Bertilsson (HC Sochi), Jesper Sellgren (Luleå), Olle Alsing (Djurgården), Tom Nilsson (Djurgården), Arvid Lundberg (Skellefteå)

Forwards
Anton Rödin (Brynäs), Linus Johansson (Färjestad), Emil Sylvegård (Malmö), Oscar Lindberg (EV Zug), Patrik Berglund (Djurgården), Johan Sundström (Frölunda), Michael Lindqvist (Färjestad), Daniel Brodin (HC Fribourg-Gottéron), Carl Klingberg (EV Zug), Fredrik Händemark (Malmö), Max Friberg (Frölunda), Daniel Zaar (Rögle), Mathias Bromé (Örebro)

Fotboll – Europa League 7/11

Förutom hockeymatcherna i Karjala Cup denna torsdag 7/11 spelas ett stort antal spännande fotbollsmatcher i Europa League också. Bland annat Möter Malmö FF Lugano på bortaplan. Spela odds och livebetting under matcherna vars spelschema du hittar längre ner.

16:50 FC Astana – AZ Alkmaar
18:55 APOEL – Qarabag
18:55 Basel – Getafe
18:55 CFR Cluj – Rennes
18:55 Dudelange – Sevilla
18:55 FC Köpenhamn – Dynamo Kiev
18:55 Krasnodar – Trabzonspor
18:55 LASK Linz – PSV
18:55 Lazio – Celtic
18:55 Lugano – Malmö FF
18:55 Rosenborg – Sporting
18:55 St. Liege – Eintracht Frankfurt
21:00 Borussia Mönchengladbach – AS Roma
21:00 Braga – Besiktas
21:00 Espanyol – Ludogorets
21:00 Ferencvaros – CSKA Moscow
21:00 Feyenoord – Young Boys
21:00 Manchester United – Partizan
21:00 Oleksandriya – St. Etienne
21:00 Rangers – FC Porto
21:00 Wolfsberger AC – Basaksehir
21:00 Wolfsburg – Gent
21:00 Wolves – Slovan Bratislava

Betting bonusar 2019