Hockeymåndag 11/11 tillägnas HockeyAllsvenskan och matchen Björklöven – Vita Hästen. Intressant här är att serietrean Björklöven har förlorat sina två senaste matcher medan serienian Vita Hästen tvärtom har vunnit sina två senaste.

Streama Björklöven – Vita Hästen på C More här >>

HockeyAllsvenskan 11 nov

19:00 Almtuna – Södertälje
19:00 BIK Karlskoga – AIK
19:00 Björklöven – Vita Hästen
19:00 Kristianstad – Mora
19:00 Tingsryd – Västervik
19:00 Västerås – Karlskrona

Speltips Björklöven – Vita Hästen

Något lurigt är det att dra för stora växlar av Björklövens förluster på sistone då förlusterna kommit mot tufft motstånd i form av seriefemman Västerås och serieledarna Modo. På egen hemmais är Björklöven såklart favoriter att vinna över Vita Hästen ikväll då man endast förlorat två av åtta matcher som spelats i A3 Arena i Umeå.

Vita Hästen gjorde en urstark insats mot serietvåan BIK Karlskoga häromveckan även om vinsten satt hårt inne i en match som fick avgöras på straffar. Ännu en straffläggningsvinst blev det nu senast, den här gången mot jumbon AIK.

Hockeytipset 11/11: Björklöven vinner över Vita Hästen, odds 1.61 @ ComeOn >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-11-11 kl. 07:13 men kan komma att ändras.

Tennis ATP Finals 2019 Live Stream & Tips