Rumänien – Sverige live stream och tv-kanal kan du sluta leta efter nu, allt finns här! Sverige och Rumänien gör under fredagskvällen 15 november upp om den sista avancemangsbiljetten till fotbolls-EM 2020. Rumänien – Sverige live stream och tv-kanal blir vi inte förvånade över om du vill ha reda på inför denna superviktiga EM-kvalmatch. Detta samt ett speltips inför kvällens EM-kvalmöte Sverige – Rumänien serverar vi därför åt dig här…

Sverige – Rumänien Live Stream & TV

Streama Rumänien – Sverige Live! Ingen vill väl missa att se den extraordinärt betydelsefulla EM-kvalmatchen Rumänien – Sverige vars sändningsstart sker på C MORE kl. 20:00. Matchen sparkar sedan igång 20:45.

Har du tillgång till tv-apparat utan att resten av familjen stör sig på att se fotboll en fredagkväll så är TV4 tv-kanalen som sänder mötet Sverige – Rumänien. Däremot finns det flera skäl till att se på Rumänien – Sverige live stream istället på C More. Då behöver du nämligen bara se till att ha antingen din mobil, surfplatta eller dator tillgänglig för att därigenom på ett snabbt och smidigt sätt logga in på C More och titta på denna avgörande EM-kvalmatch. Väljer du att titta på C More’s direktsändning av Rumänien – Sverige live stream slipper du störande reklamavbrott som är förskräckligt jobbigt att se på.

Många fördelar med stream

Andra slagkraftiga anledningar till att streama Sveriges match mot Rumänien live är exempelvis om du är iväg på resande fot, kanske tjänsteresa, rent privat eller möjligen på en semestertripp? Här är mobilen värd sin vikt i guld då du kan streama sport live i den var än håller hus. Det kan annars förstås också vara så att du helt enkelt inte gärna vill förstöra övriga familjens tv-tittande om de hellre ägnar fredagskvällen åt något annat tv-program. Hur som helst är vi ett stort gäng fotbollsintresserade som har all möjlighet i världen att se denna avgörande kvalmatch till fotbolls-EM 2020. Nu hejar vi fram Sveriges herrlandslag i fotboll till nya fotbollsframgångar!

TILL C MORE HÄR >>>

EM-kval matcher 15 november

Varenda en av alla EM-kvalmatcherna kan ses på C More. Vi tänker ladda upp fredagens glödheta EM-kvalkväll med att streama Norges match mot Färöarna då den i teorin kan påverka Sveriges avancemang till fotbolls-EM. Därefter är det självklara valet att se på Rumänien – Sverige live stream, givetvis på C More.

18:00 Armenien – Grekland
18:00 Finland – Liechtenstein
18:00 Norge – Färöarna
20:45 Bosnien-Hercegovina – Italien
20:45 Danmark – Gibraltar
20:45 Rumänien – Sverige
20:45 Schweiz – Georgien
20:45 Spanien – Malta

Sveriges EM-kval tabell

Spanien är redan klara för fotbolls-EM och tre lag slåss om den återstående EM-biljetten som andraplatsen innebär. Sverige leder just den kampen med en poäng före Rumänien men kan få det tufft mot rumänerna på Arena Națională i Bukarest.

Norge är inte borträknade

Även Norge är med i avancemangsstriden men har pressen på sig att vinna sina två återstående matcher, Färöarna hemma idag och Malta borta på måndag. Absolut ingen omöjlig uppgift men då måste Sverige och Rumänien spela oavgjort ikväll och sedan förlora sina matcher på måndag då Sverige möter Färöarna hemma och Rumänien tar sig an Spanien på bortaplan.

Oavgjort för Sverige borde räcka

Vinner Rumänien över Sverige ikväll med två måls marginal eller mer så räcker det med att Rumänien spelar oavgjort mot redan slutspelsklara Spanien i den sista matchen för att Sverige ska missa fotbolls-EM. Detta eftersom Sverige tidigare vunnit över Rumänien med uddamålet 2-1 och det kan då bli en inbördes målhistoria som avgör kampen om andraplatsen. Slutar Rumänien – Sverige oavgjort räcker det mycket troligen till att säkra avancemanget då Sverige som sagt avslutar med hemmamatch mot Färöarna på måndag.

  1. Spanien 20p
  2. Sverige 15p
  3. Rumänien 14p
  4. Norge 11p
  5. Färöarna 3p
  6. Malta 3p

Inför Sveriges EM-kval avgörande

Nästan jobbigt jämna matcher har det blivit mellan Sverige och Rumänien genom årens lopp. De senaste fyra landskamperna, som sträcker sig över en period på 36 år bakåt i tiden, har slutat med uddamålsvinst åt endera hållet. Den närmaste historien säger varannan vunnen, varannan förlorad. Måtte Sverige bara ta poäng idag så vi får se vårt kära landslag spela i den kommande sommarens fotbollsmästerskap.

Senaste inbördes matcherna mellan Rumänien och Sverige.

2019-03-23 Sverige – Rumänien 2 : 1 (EM-kval)
2018-03-27 Rumänien – Sverige 1 : 0 (Träningsmatch)
1994-07-10 Rumänien – Sverige 2 : 3 (1 : 1) (Fotbolls-VM kvartsfinal)
1983-06-09 Sverige – Rumänien 0 : 1 (EM-kval)
1982-09-08 Rumänien – Sverige 2 : 0 (EM-kval)

Speltips Rumänien – Sverige 15/11

Det som är skönt att veta inför Sveriges otroligt spännande match mot Rumänien idag är vetskapen om att flera svenska nyckelspelare befinner sig i fin form. Emil Forsberg ser ut att ha hittat storformen och spelat riktigt bra för sin klubb RB Leipzig. Dessutom är det tyska klubblaget som helhet ruggigt bra just nu. Målvakten Robin Olsen gör utmärkta insatser i varenda match för sitt Cagliari och har bidragit starkt till att de ligger på fjärde plats i Serie A. Marcus Berg som aviserat sin pensionsavgång från det svenska landslaget verkar också hittat formen på sistone och gjorde mål i både senaste ligamötet för sin ryska klubb Krasnodar samt senaste EM-kvalmatchen mot Spanien. Det bådar gott!

Vi tar och tippar ett dubbelchans odds för att matchen slutar antingen oavgjort eller bortavinst för Sverige (X2) till 1.43 gånger pengarna @ Unibet.

Det går givetvis även bra att streama (C More) och samtidigt spela live odds (Unibet) på Rumänien – Sverige också.