Vi närmar oss årets allra sista stora tennisfinal i en av årets största tennisturneringar ATP Finals 2019. Idag spelas semifinalerna där tennistourens ålderman Roger Federer (38 år) ska försöka värja sig mot alla andra unga hetsporrar som tagit sig till semifinalerna; Stefanos Tsitsipas (21 år), Dominic Thiem (26 år) och Alexander Zverev (22 år).

ATP Finals 2019 semifinaler

15:00 Stefanos Tsitsipas (Grekland) – Roger Federer (Schweiz)
21:00 Dominic Thiem (Österrike) – Alexander Zverev (Tyskland)

Tennis ATP Finals live stream

När det nu vankas semifinaler idag och den grandiosa finalen imorgon så är det kolossalt roligt att vi har möjligheten att se dessa tennismatcher i världsklass via högupplöst live streaming hos flera spelbolag i t.ex. mobilen eller den bärbara datorn utan något krångel alls. Dessutom erbjuder spelbolagen samtidigt livebetting under matchernas gång för att en förstklassig spelupplevelse ska kunna avnjutas. Spelbolagen som erbjuder både tennis live streaming och livebetting är:

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Bet365– Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna.

GamblingTherapy.org. 18+

Speltips Tsitsipas – Federer 16/11

Då både världsettan Rafael Nadal och världstvåan Novak Djokovic är utslagna ur ATP Finals 2019 skulle man kunna tro att det är upplagt för världstrean Roger Federer att kamma hem ännu en tung tennistitel. Men så lätt lär det definitivt inte bli. Det koppel unga tennisspelare som tagit sig upp i topp 8 av ATP-rankingen är i strålande form lagom till avgörandet.

Roger Federer, som kom tvåa i Grupp B, får nu möta det unga stjärnskottet i greken Stefanos Tsitsipas endast 21 år gammal och som vann sin Grupp A. Federer börjar alltmer närma sig slutet på tenniskarriären men vi måste säga att det är oerhört kul att han spelar på sådan hög nivå i denna aktningsvärda ålder av 38 år. och vi kommer vara många tennisfans världen över som kommer sakna denna tennisgigant när han lägger racket på hyllan en dag. Så det är bara att passa på att njuta av Roger Federers tennisbriljans så länge det nu ges möjlighet.

Vi tror idag här att Roger Federers långa erfarenhet av nervpirrande matcher kommer bli avgörande för mötet med Stefanos Tsitsipas och spelar därför Federer som vinnare i semifinalmatchen till oddset 1.36 med lite högre insats än normalt @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-11-16 kl. 10:55 men kan komma att ändras.