bet365

Sverige – Färöarna live stream, tv-kanal och speltips inför EM-kval avslutningen måndag 18 november 2019 (18/11) med matchstart kl. 20:45 redogör vi för här nedan. Vi passar på att streama och betta live samt hylla Sveriges suveräna fotbollslandslag idag!

Sverige – Färöarna Live Stream & TV

Framgångarna fortsätter för Sverige fotbollslandslag under Janne Anderssons ledning och vi ser självfallet fram emot att se på Sverige – Färöarna Live Stream på C MORE en underbar måndagkväll som denna full med EM-kval fotboll. Ifall du inte har TV4, som också sänder matchen, så är C More perfekt i flera avseenden.

C More erbjuder streaming i alla möjliga skärmar som exempelvis i din mobil, padda eller bärbara dator för att tipsa om några skärmenheter du kan titta på matchen i. Funkar ju sannerligen ypperligt för dig som är på väg någonstans under måndagskvällen vare sig det är i tjänsten eller rent privat. Men det kan också handla om att det lämpar sig bättre för dig som är hemmavid att streama i din egen skärmenhet ifall någon annan familjemedlem gärna hellre vill utnyttja tv-apparaten till ett annat tv-program än just fotboll. Då kan du glädja denna person eller dessa personer genom att koppla in hörlurarna och streama matchen för dig själv i exempelvis bärbara datorn eller mobilenheten.

Streama Sverige – Färöarna och alla andra EM-kval matcher på C MORE här >>

EM-kval fotboll 18/11

Sverige spelar sin sista match i EM-kvalet på hemmaplan Friends Arena mot Färöarna och visst är det väl skönt att den inte har någon betydelse för medverkan eller ej i fotbolls-EM 2020. Inte för att vi tror på något anat än seger för Sverige mot Färöarna denna söndagsafton men det kunde ju varit så att avancemangets vara eller icke vara inte hade legat i egna händer. Tänk om Rumänien vunnit sin hemmamatch mot Sverige i fredags. Då hade det varit en otroligt nervös väntan att följa Rumäniens match mot redan EM-klara Spanien. Nu behöver vi inte bry oss längre utan kan bara njuta av att Sveriges härliga fotbollslandslag ska avsluta EM-kvalet med stil genom att besegra Färöarna i en målexplosion.

Är du dock mer intresserad av att se en sista EM-kvalmatch som gäller fruktansvärt mycket så kan du istället streama Danmarks helt avgörande match mot Irland där Danmark behöver poäng för att göra Sverige sällskap i fotbolls-EM 2020. Se på Sverige – Färöarna live stream eller streama någon av måndagens övriga EM-kvalmatcher på C More:

20:45 Gibraltar – Schweiz
20:45 Grekland – Finland
20:45 Irland – Danmark
20:45 Italien – Armenien
20:45 Liechtenstein – Bosnien-Hercegovina
20:45 Malta – Norge
20:45 Spanien – Rumänien
20:45 Sverige – Färöarna

Speltips Sverige – Färöarna

Janne Andersson kommer troligtvis lufta många av de övriga spelarna i den svenska landslagstruppen som inte tidigare fått så mycket speltid nu när ändå allt är klart. Även Färöarna förväntas att göra detsamma då inte heller dem har något allvarligt att spela om mer än eventuell ära. Trots att vi möjligen får se en variant av B-uppställning i startelvan från svenskt håll så tror vi att man inför hemmapubliken på Friends Arena, och tillsammans med chansen att visa förbundskaptenen vad man går för, kommer prestera på topp. Känslan hos oss på Svenskt Spel är att ett avslappnat och glädjefyllt Sverige kommer krossa ett oinspirerat Färöarna oavsett vilka spelare som ställs på benen.

Förväntad svensk startelva:

Målvakt: Kristoffer Nordfeldt
Backar: Riccardo Gagliolo, Filip Helander, Pontus Jansson, Marcus Danielson
Mittfältare: Ken Sema, Kristoffer Olsson, Mattias Svanberg, Muamer Tankovic
Anfallare: Sebastian Andersson, Alexander Isak.

Speltipset: Över 4.5 mål totalt i matchen Sverige – Färöarna spelas till oddset 2.55 @ ComeOn.

Bonuspengar på EM-kvalet

Vid spel på EM-kvalet i fotboll kan det vara intressant för många att kunna lira på odds och livebetting med sköna extrabonusar. Dessa bonuspengar är lätta att få tag i och sätts in direkt på ditt spelkonto hos respektive spelbolag när den första insättningen hos var och en av dem görs.

Glane på Sverige – Färöarna live stream gate upp och gate ner nu direkt!