Djurgården – Skellefteå ska göra upp om en kvartsfinalplats i CHL ikväll 19/11. Se på alla hockeymatcherna gratis via CHL Live Stream som vi beskriver lite längre ner för hur och var du gör detta. Första omgången i åttondelen mellan Djurgården och Skellefteå slutade 3-3 så det är definitivt upplagt för hög hockeydramatik denna tisdagsafton! Rygga gärna vårt speltips längst ner i artikeln också.

CHL åttondelsfinal-returer 19/11

Åttondelsfinalernas returmatcher i Champions Hockey League (CHL) spelas allihop under tisdagskvällen 19 november sånär som på en match vilken spelas imorgon. Men alla fem kvarvarande svenska lag spelar idag och två av matcherna innehåller bara svenskt ifråga om motstånd.

Inför returmatcherna i kvällens åttondelsfinaler kan det vara intressant att veta om ställningen efter den första omgången som spelades förr veckan. Djurgården och Skellefteå har 3-3 som utgångsläge, Frölunda har ett underläge 3-6 att hämta igen hemma mot gästande Färjestad och Luleå ska försöka förvalta sitt 3-0 försprång från första mötet med Bern.

Dagens returmatcher i 8-delsfinalerna:

18:00 Djurgården – Skellefteå
18:00 Frölunda – Färjestad
18:00 Luleå – Bern
19:00 Adler Mannheim – Mountfield HK
19:45 Biel – Augsburger Panther
19:45 Lausanne – Plzen
19:45 Zug – Tappara

CHL Live Stream TV 19/11

Varenda en av kvällens returmöten i CHL’s åttondelsfinaler 19 november 2019 är åtkomliga för dig via live streaming på NordicBet, LeoVegas och Unibet. Missa inte att se vilka svenska hockeyklubbar som får nöjet att spela kvartsfinaler i CHL framöver med chansen på de stora prispengarna. När det gäller just matchen Djurgården – Skellefteå så visas den även på TV3 Sport men kan som sagt med fördel streamas live i mobil och dator direkt på nämnda spelbolags hemsidor vilket även lämpar sig utmärkt i kombination med livebetting.

Logga in och ta din välkomstbonus så kan du se på massor av live streamad hockey och övrig sport i mobilen och datorn så länge du har pengar ståendes på ditt spelkonto.

Speltips Djurgården – Skellefteå 19/11

Kräftgången är ett faktum för Djurgårdens del, i alla fall i SHL, som där har förlorat alla de fem senaste seriematcherna. Frågan är om de ska kunna höja sig ett nödvändigt snäpp spelmässigt på hemmais denna kväll när formsvaga Skellefteå gästar Hovet för att kämpa om en kvartsfinalbiljett i Champions Hockey League. Vi tror faktiskt det!

CHL-tipset 19/11: Djurgården vinner över Skellefteå till oddset 2.24 @ NordicBet.

Supererbjudande! Sätt in 200 kr, få 100 SuperSpins!