Behrn Arena i Örebro är platsen för torsdagens spelmässiga sporthändelse 21 november gällande oddstips. Örebro HK – Linköpings HC gör upp i SHL om nya seriepoäng. Örebro behöver dem för att behålla serieledningen och Linköping har dubbel anledning till att skaffa fler poäng då de just nu ligger utanför slutspelsplatserna samtidigt som man också vill undvika kvalstrecket.

Streama SHL matcherna på C More här >>

SHL schemat 21 nov 2019

19:00 Frölunda HC – Leksands IF
19:00 HV71 – Djurgårdens IF
19:00 IK Oskarshamn – Skellefteå AIK
19:00 Luleå HF – Brynäs IF
19:00 Malmö Redhawks – Växjo Lakers
19:00 Rögle BK – Färjestad BK
19:00 Örebro HK – Linköpings HC

Speltips Örebro – Linköping 21/11

Örebro HK leder SHL efter arton omgångar då man vunnit tolv av dessa matcher, alla under ordinarie tid. Linköping hade en katastrofal inledning av säsongen men har nu spelat ihop elva poäng av tolv möjliga på de fyra senaste matcherna. Tre av vinsterna har tagits på hemmais och bortavinsten mot Rögle BK i början av november vanns med 3-2 på övertid.

När det gäller inbördes möten mellan Örebro – Linköping så har dagens hemmalag vunnit alla de tre senaste mötena varav två av dem skett på hemmaisen. Mycket talar för att det ånyo blir en hemmaseger idag så vi lirar hemmavinst för Örebro mot Linköping till oddset 1.90 @ LeoVegas som erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 3000 kr vid första insättningen.