Dortmund – Paderborn live stream och speltips fredag 22 november 2019: Så var det då äntligen fredag denna sena mörka höstvecka och vad passar väl bättre än att lysa upp höstmörkret med att titta och spela live på fotboll!

De tre ligamatcherna här kan ses via live streaming och spelas odds på live denna fredagkväll 22/11 på bet365 här >>:

20:30 Dortmund – Paderborn (Bundesliga)
20:45 PSG – Lille (Ligue 1)
21:00 Levante – Mallorca (La Liga)

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Speltipset Dortmund – Paderborn

Mario Götze har gjort fyra mål i sina sex senaste hemmamatcher för Dortmund. När Bundesliga sexan Dortmund nu möter tabelljumbon Paderborn på hemmaarenan Signal Iduna Park så kan vi bara inte låta chansen gå oss förbi att spela Götze som målskytt i matchen till oddset 2.0 hos Unibet.