Kvartsfinaldags i Champions Hockey League! Vi ser denna tisdag kväll på Frölunda HC – Biel Live stream i CHL kvarten, samt visar dig förhoppningsvis vägen till en liten nätt oddsvinst i och med vårt speltips inför denna CHL kvartsfinal 3 december 2019.

CHL kvartsfinaler första rundan

18:00 Djurgårdens IF – München (SVT och Livestream)
18:00 Frölunda HC – Biel (TV3 Sport och Livestream)
18:00 Mountfield HK – Zug (Livestream)
20:15 Lausanne – Luleå HF (SVT och Livestream)

CHL Livestream 3/12

Såhär enkelt streamar du alla kvällens CHL matcher gratis i mobilen eller någon annan av dina skärmenheter:

  1. Logga in på Unibet, NordicBet eller LeoVegas.
  2. Ta för dig av välkomstbonusen som erbjuds.
  3. Gå till live streaming utbudet och finn den CHL-match som du vill se via live streaming.
  4. Njut av matchen!

Hallå! För att se hockeymatcherna från Champions Hockey League behöver du se till att ha minst någon krona insatt på ditt spelkonto eller spelat på odds inom de senaste 24 timmarna. Du behöver däremot inte nödvändigtvis spela på odds för pengarna som du har på ditt spelkonto utan det räcker med att du har dem ståendes på kontot för att kunna se streamad sport dygnet runt på spelsajten. Och följer du detta så kan du också dessutom se all annan sport stream, alltså inte bara CHL hockey.

Frölunda HC – Biel tipset 3/12

Frölunda HC låg risigt till i åttondelsfinalen mot Färjestads BK. I första matchen mot FBK fick Frölunda stryk med 6-3. Men i returmatchen på hemmais tog man tag i taktpinnen och dundrade in åtta kassar bakom Färjestadsmålvakterna Markus Svensson och Arvid Holm som bytte av varandra halvvägs in i matchen. Ingen rolig afton för någon av dem då de båda två släppte in fyra puckar var under sin varsin halva match de spelade.

Dagens kvartsfinalmotståndare schweiziska Biel hade en fruktansvärt jämn tillställning i sin åttondelsfinal mot tyska Augsburger Panther. Biel avgjorde åttondelen i returen hemma först i förlängningen.

Frölunda HC med sin favör av hemmais spelas av oss som vinnare ikväll mot Biel till oddset 1.70 @ Unibet.