Manchester United mot Tottenham, Ole Gunnar Solskjær mot José Mourinho. Vilken häftig match vi får se denna lillördag 4 december 2019! Som om det inte räckte med detta så spelas även ett glödhett Liverpool derby mellan de två lokalrivalerna Liverpool och Everton. Ska Everton lyckas grusa lite av titeldrömmen för Liverpool?

Premier League 2019-12-04

20:30 Chelsea – Aston Villa
20:30 Leicester – Watford
20:30 Manchester Utd – Tottenham
20:30 Southampton – Norwich
20:30 Wolves – West Ham
21:15 Liverpool – Everton

Speltips Manchester United – Tottenham 4/12

José Mourinho som fick sparken av Manchester United tidigare i år har fått en smakstart som ny tränare i Tottenham efter sparkade Mauricio Pochettino. Två raka inledande vinstmatcher mot West Ham och Bournemouth har ändrat riktning på formspiralen som tidigare var mer eller mindre rakt nedåtgående. De sex senaste poängen under Mourinhos ledning har gjort att man nu är uppe i totalt 20 poäng efter fjorton omgångar. Tänk om han får trona den tredje matchen för Tottenham med seger över sin förra klubb. Då blir det säkerligen ännu mer snack om sortin från Man United var rätt eller fel. Det ska också bli kul att se hur José Mourinho tas emot av United publiken. Största pressen lär nog ändå ligga på Ole Gunnar Solskjær och Manchester United. Två poäng efter Tottenham i detta nu sätter press på hemmalaget att leverera idag.

Premier League tipset 4 dec: Båda lagen gör mål i matchen Manchester United – Tottenham. Odds 1.61 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-04 kl. 08:07 men kan komma att ändras.

Stormatch i Liverpool med höjdarodds

Lill-lördag med derby i Liverpool går inte av för hackor. Trots att Liverpool och Everton delar samma stad lever de lite grann i olika världar, då det röda laget imponerat i toppen av tabellen.

Men ett Merseyside-derby är inte en normal match. Vad som helst kan hända. Utnyttja Unibets fina höjdarodds på matchen ikväll: Mohammed Salah gör mål och Liverpool gör över 2,5 mål i matchen, båda till kraftigt förbättrat odds.

Det aktuella oddset hittar du inne på Unibet här. (Oddset kan ändras när som helst. Unibets allmänna regler och villkor gäller.)

Kom tillbaka för ny kalenderhöjdpunkt imorgon!