Premier League omgång 16 ska fullbordas idag när West Ham ryker ihop med Fredrik Ljungbergs Arsenal kl. 21:00 måndag 9 december. Tipset inför matchen blir ett BLGM-spel.

Speltips West Ham – Arsenal 9/12

Fredrik Ljungberg har efter två avklarade matcher i posten som huvudtränare ännu inte fått vara med och vinna med sitt Arsenal. Första matchen borta mot Norwich slutade oavgjort 2-2. Hemmadebuten mot Brighton blev inte som Ljungberg tänkt sig då bortalaget tog hem segern med 1-2. Nu väntar bortamatch mot West Ham som med en poäng tillgodo är ovanför nedflyttningsstrecket.

Genom en snabb koll på West Hams fem senaste hemmamatcher så konstaterar vi att de gjort minst ett mål i alla de matcherna. Arsenal har också varit pålitliga i målprotokollet den senaste tiden vilket drar oss till BLGM-spelet.

Båda lagen gör mål i matchen West Ham – Arsenal spelas till oddset 1.40 @ Bet365.

Julkalendern 2019 – Nya Luckor & Vinster Varje Dag