Barcelona – Real Madrid live stream plus ett speltips inför El Clasico i La Liga onsdag 18 december 2019 klockan 20:00.

Enorm fotbollskväll går vi till mötes denna lillördag 18/12 med flera hyperintressanta fotbollsmatcher som alla finns att streama och spela odds på live. Förutom kvällens höjdpunkt i El Clasico mötet Barcelona – Real Madrid på Camp Nou så ser vi också bland annat Manchester United, Manchester City och Leicester i den engelska ligacupen EFL Cup. Dessutom möter Albin Ekdals Sampdoria Juventus samt att fem matcher i Bundesliga ska spelas där lag som Mönchengladbach ska försöka återta ligaledningen. Även Bayern München kliver på gräsmattan denna onsdagsafton. Bäst av allt är att du kan streama alla dessa matcher idag utan problem, läs mer här nedanför. Läs gärna vårt speltips inför FC Barcelona – Real Madrid längst ner.

Barcelona – Real Madrid Live Stream 18dec

Alla matcher vi staplat upp, enligt dagens fotbollstablå längre ner, kan du se på via live streaming och spela liveodds på hos Unibet och Bet365. Så med andra ord är det inte bara Barcelona – Real Madrid live stream som erbjuds utan även övriga matcher är fritt fram att streama och spela på live. Var bara inloggad och se till att du har satt in en liten slant på spelkontot så är live streaming-klienten på Unibets och Bet365’s sajter vidöppna för att se på alla slags sport och fotboll direkt i mobilen, läsplattan och datorn varhelst du befinner dig.

Fotbollsonsdag 18 december

Streama och spela live på dessa matcher idag hos Unibet eller Bet365. Mycket nöje!

La Liga
20:00 FC Barcelona – Real Madrid

EFL Cup
20:45 Everton – Leicester
20:45 Oxford Utd – Manchester City
21:00 Manchester Utd – Colchester

Serie A
18:55 Sampdoria – Juventus
20:45 Brescia – Sassuolo

Bundesliga
18:30 Leverkusen – Hertha Berlin
20:30 B. Mönchengladbach – Paderborn
20:30 Eintracht Frankfurt – FC Köln
20:30 Freiburg – Bayern München
20:30 Wolfsburg – Schalke

Speltips Barcelona – Real Madrid 18/12

Mycket bättre förutsättningar får vi inte inför ett El Clasico i La Liga då Barca leder ligan före Real Madrid, endast åtskiljda från varandra genom ett par enstaka måls marginal. Bägge står på 35 poäng efter 16 omgångar och den här matchen avslutar La Liga omgång 17. På deras respektive  fem senaste matcher så har de vunnit fyra vardera och spelade båda två oavgjort i helgen. Det är så jämnt inför denna match så det pirrar till lite extra för hur den här matchen ska gestalta sig. På deras fem senaste inbördes möten har Barcelona vunnit tre av dem och i de övriga två har det slutat oavgjort. Barca har idag favör av spel på hemmaplanen Camp Nou.

Vi tippar Barcelona som vinnare i matchen över Real Madrid till oddset 1.82 @ NordicBet.