NBA matchen Golden State Warriors – Houston Rockets utgör juldagsnöjet ikväll 25/12 då vi i saknad av annan sport under juldagen 25 december 2019 är glada att kunna streama och spela live på basket. Vi tar och streamar samt spelar liveodds under juldagskvällens basketmatch Golden State Warriors – Houston Rockets på Unibet och Bet365.

NBA Live Stream 25/12

Juldagen bjuder på energifyllda basketmatcher, ikväll 25/12 och inatt 26/12, ifrån amerikanska högstaligan NBA där vi kan streama alla basketmatcher live på Unibet samt Bet365. Logga in och ta din välkomstbonus så kan du streama sport i realtid alla dagar året runt så länge du har en krona kvar på ditt spelkonto. På dessa spelbolag är livebetting under matcherna tillsammans med livestreamingen en väldigt rekommenderbar kombination. Allt på ett och samma ställe!

18:00 Toronto Raptors – Boston Celtics
20:30 Philadelphia 76ers – Milwaukee Bucks
23:00 Golden State Warriors – Houston Rockets
02:00 Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers
04:30 Denver Nuggets – New Orleans Pelicans

Speltips inför Warriors – Rockets kl. 23:00

Golden State Warriors har sannerligen inte fått till det denna basketsäsong i NBA 2019/2020. Jumbo i den västra konferensen med 24 förluster på 31 spelade matcher är inte alls enligt de uppsatta målen klubben hade inför säsongen. En liten ljusning är dock de två senaste matcherna som båda slutat med vinst. Visst ökar då deras förhoppning om en tredje rak vinst när idag Houston Rockets tas emot i i Chase Center, San Francisco. Men då ska man vara medveten om att vinsterna kommit mot de två lagen precis framför Warriors i ligan; New Orleans Pelicans och Minnesota Timberwolves. Att möta de sämsta lagen i ligan är något annat än att möta ett av topplagen.

Houston Rockets som är trea i västra konferensen är uppe i fyra raka segrar och ser oerhört starka ut för tillfället. Det ska mycket till om jumbolaget Golden State Warriors ska lyckas stoppa segertåget trots sina vinster senaste tiden mot svagare motstånd.

Bortavinst med minst 8 poäng för Houston Rockets spelas till oddset 1.53 @ Unibet.

Dart-VM 2019/2020 Live Stream & Tips