Hockey speltips inför kvartsfinalen Sverige – Tjeckien i JVM  2 januari 2020 kl. 20:00. Sverige som vann sin grupp får nu i slutspelets kvartsfinal möta värdlandet Tjeckien. Altid lurigt att möta en värdnation i spel inför sin egen hemmapublik så Sverige måste vara helskärpta för att drömmen om VM-guld ska kunna fortsätta.

Hockey – JVM 2/1

12:30 Schweiz – Ryssland
15:00 Kanada – Slovakien
17:30 USA – Finland
20:00 Sverige – Tjeckien

Speltips Sverige – Tjeckien 2/1

Sverige är obesegrade hittills i JVM hockeyn och ser onekligen ut som en het finalkandidat. Men minsta misstag eller oskärpa kan rasera gulddrömmen blixtsnabbt. Tjeckien ska trots tre förluster och endast en vinst i gruppspelet absolut inte underskattas då det är slutspelsmatcherna som egentligen gäller något. Hemmafansen kommer förstås göra allt för att heja fram sina tjeckiska spelare till seger och bua ut Sverige så fort de har pucken. Det gäller bara för våra svenska juniorkronor att hålla huvudet kallt och inte låta sig påverkas alltför mycket av vad publiken har för sig.

JVM-tipset 2/1: Under 7.5 mål i matchen spelas till oddset 1.56 @ LeoVegas.

Mera sport 2 januari 2020

Hockey – SHL 2/1

18:00 Färjestad BK – Linköpings HC

Fotboll – Premier League 2/1

21:00 Liverpool – Sheffield United

Fotboll – Championship 2/1

20:45 Derby – Barnsley
20:45 Swansea – Charlton

Spela och Streama Championship fotboll live på Unibet och Bet365.