En tisdag med Premier League fotboll tillhör inte vanligheterna men just idag 21 januari 2020 är så fallet. Chelsea – Arsenal är sist ut bland de sex Premier League matcher som ska spelas men blir vårt förstaval gällande speltipset för kvällen.

Premier League 21 januari

20:30 Aston Villa – Watford
20:30 Bournemouth – Brighton
20:30 Crystal Palace – Southampton
20:30 Everton – Newcastle
20:30 Sheffield Utd – Manchester City
21:15 Chelsea – Arsenal

Speltips Chelsea – Arsenal 21/1

Det var inte så fasligt länge sedan Chelsea och Arsenal möttes. De fick avsluta föregående spelår med match mot varandra den 29:e december 2019. Då med Arsenal som hemmalag i en match där gästerna Chelsea kammade hem hela poängpotten på 3 poäng i och med segern med 1-2. Arsenal ledde då matchen länge och väl efter ett tidigt mål i den 13:e matchminuten av deras bästa målskytt denna säsong Pierre-Emerick Aubameyang. Men Chelsea skulle inom den sista tiominutaren av matchen både kvittera genom Jorginho och göra segermålet genom Tammy Abraham.

Idag när lagen alltså återigen möts så får Arsenal klara sig utan Aubameyang som är avstängd på grund av rött kort i matchen mot Crystal Palace den 11:e januari. Ett stort avbräck för bortalaget förstås. Chelsea ska på hemmaplan kunna slå ett Arsenal utan sitt största anfallsvapen kan vi tycka. Hemmavinst för Chelsea tippas med 1.75 gånger insatsen vars odds erbjuds hos alla dessa spelbolag:

Bästa Spelen 2019 – Årets Tio i Topp Spelnyheter