Serie A Live Stream söndag 26 januari 2020: Roma – Lazio och Napoli – Juventus. Två stormatcher i Serie A ska spelas under söndagskvällen Roma – Lazio 18:00 och Napoli – Juventus 20:45. Streama bägge matcherna live på Bet365 och Unibet.

Roma – Lazio & Napoli – Juventus streaming

Alla fotbollsmatcher i italienska Serie A, som exempelvis söndagkvällens båda toppmatcher Roma – Lazio och Napoli – Juventus, finns att streama i direktsändning på Bet365 och Unibet.

18:00 Roma – Lazio
20:45 Napoli – Juventus

Du måste vara inloggad hos antingen Unibet eller Bet365 plus att pengar måste finnas på ditt spelkonto för att sport live-streaming ska bli tillgängligt. Men loggar du bara in och tar för dig av välkomstbonusen som erbjuds så är saken biff!

unibet tv live streaming schema

Shrewsbury – Liverpool Live Stream & Tips FA Cup 26/1