La Liga har dragit igång igen och vi kan återigen äntligen streama La Liga fotboll samt spela odds på matcherna. Mallorca – Barcelona Live Stream är bara en av matcherna som går att titta på en lördag som denna 13 juni 2020. Förutom fyra La Liga matcher har vi idag 13/6 möjligheten att se på sex Bundesliga matcher samt en stekhet Coppa Italia semifinal mellan Napoli och Inter. Vilken underbar lördag fylld med stor fotboll vi har att se fram emot!

Fotboll streaming 13 juni 2020

Se på Mallorca – Barcelona Live Stream samt alla övriga fotbollsmatcher, enligt nedanstående spelscheman, från La Liga, Bundesliga och Coppa Italia på mobilen, plattan och datorn direkt på hemsidan hos Unibet här >>.

SPANIEN – La Liga
14:00 Espanyol – Alaves
17:00 Celta Vigo – Villarreal
19:30 Leganes – Valladolid
22:00 Mallorca – Barcelona

TYSKLAND – Bundesliga
15:30 Düsseldorf – Dortmund
15:30 FC Köln – Union Berlin
15:30 Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt
15:30 Paderborn – Bremen
15:30 Wolfsburg – Freiburg
18:30 Bayern München – B.Mönchengladbach

ITALIEN – Coppa Italia semifinal
21:00 Napoli – Inter

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Betta på odds med totalt 600 kronor!

Speltips Mallorca – Barcelona 13/6

Mötet Mallorca – Barcelona avslutar lördagens långa fotbollstittande och tippande för vår del. Och visst får man säga att vi avslutar på topp med ett sådant härligt återseende av framförallt FC Barcelona.

Vore matchen mellan Mallorca och Barcelona en normal historia utan långt uppehåll och med publik precis som det brukar vara så skulle vi nog säga att Barca troligtvis skulle köra över Mallorca. Ligaledaren Barcelona gästar ett Mallorca som befinner sig på artonde plats i La Liga tabellen och därmed befinner sig på nedflyttningsplats i nuläget. Men i och med de nuvarande speciella förutsättningarna, utan vetskap om lagens och spelarnas form, är det lite snårigare i oddsdjungeln att pricka rätt inför matchen. Däremot tänker vi att man med fördel kan lira liveodds under matchens gång då vi kan få en fingervisning om hur matchbilden kommer att kunna se ut ganska snart efter matchstart. Dock böjer vi oss inte för utmaningen med att tippa ett odds även innan matchstart. Vi tror ändå på många mål idag, vilket det brukar bli i matcherna mellan dessa båda lag, men intar en något återhållsam speltaktik gällande målskörd eftersom förutsättningarna är mer osäkra. Totalt över 2,5 mål i matchen spelas till oddset 1.47 @ Unibet här >>.