Speltipset inför Manchester City – Arsenal i Premier League onsdag 17 Juni 2020 med avspark kl. 21:15 finns att läsa längre ner i inlägget.

Massor av fotboll idag 17/6

Engelsk Premier League fotboll är det många som väntat på och äntligen får vi väl säga att ligan återupptas igen. Och vilken match vi bjuds på sen denna första Premier League dag på över tre månader när Manchester City – Arsenal drabbar samman under sena onsdagskvällen. Men kvällens två matcher från Premier League är inte den enda fotbollen som spelas idag. Fotboll från Allsvenskan, Superettan, La Liga och Bundesliga erbjuds också denna lillördagsafton plus en stor final i italienska cupen Coppa Italia mellan Napoli och Juventus!

Fotbollsschemat onsdag 17 juni 2020

Kolla in alla dagens matcher nedan! Sedan tidigare vet många av er att man kan streama bland annat alla spanska La Liga, tyska Bundesliga, italienska Coppa Italia och danska Superliga matcherna live direkt hos Unibet och Bet365 och samtidigt erbjuder de livebetting under matcherna. Välj själv vilken skärmenhet du vill streama på såsom exempelvis mobil eller dator. Tänk bara på att vara inloggad (båda spelbolagen erbjuder gratis kontoregistrering) samt ha en peng på spelkontot för att aktivera sport live streaming.

ENGLAND – Premier League 17/6

19:00 Aston Villa – Sheffield Utd
21:15 Manchester City – Arsenal

Italien – Coppa Italia Final 17/6

21:00 Napoli – Juventus
Streama Coppa Italia på Unibet och Bet365.

SVERIGE – Allsvenskan 17/6

19:00 AIK – IFK Norrköping
19:00 Djurgårdens IF – Örebro SK
19:00 IF Elfsborg – Hammarby IF

SVERIGE – Superettan 17/6

19:00 Degerfors IF – IK Brage
19:00 Ljungskile SK – Örgryte IS
19:00 Östers IF – Norrby IF

SPANIEN – La Liga 17/6

19:30 Eibar – Athletic Bilbao
19:30 Valladolid – Celta Vigo
22:00 Osasuna – Atletico Madrid
Läs: La Liga Live Stream

TYSKLAND – Bundesliga 17/6

18:30 Eintracht Frankfurt – Schalke
20:30 Augsburg – Hoffenheim
20:30 Dortmund – Mainz
20:30 Leverkusen – FC Köln
20:30 RB Leipzig – Düsseldorf
Läs: Bundesliga Live Stream

DANMARK – Superliga (Mästerskapsslutspel) 17/6

18:00 Aarhus – Nordsjälland
20:00 FC Köpenhamn – Ålborg
Läs: Superliga Live Stream

Speltips Manchester City – Arsenal 17/6

Av de två storlagen Manchester City och Arsenal var det Premier League nian Arsenal som spelade bäst innan ligan tillfälligt stängdes ner i början av mars. Man City förlorade två av deras fyra senaste matcher med bortaförluster mot Tottenham 2-0 och Manchester United 2-0. Arsenal avslutade istället med tre raka ligavinster mot Newcastle, Everton och West Ham. Vi tror definitivt på en mer avvaktande taktik och defensivt tänk hos bortalaget Arsenal idag som säkerligen skulle vara nöjda med en pinne idag. Däremot tror vi på full fart framåt från Manchester Citys sida, precis som det brukar se ut. Frågan är bara om vi får se några mål idag. Även om det kan bli ett eller annat mål i matchen tror vi inte på ett målkalas. Under totalt 3.5 mål matchen Manchester City – Arsenal spelas till bästa oddset 1.85 som erbjuds av flera spelbolag: